Kategoriler
Mobil Özel

Holografik Ekrana Sahip RED Hydrogen One Akıllı Telefon Geliyor

2018’in İlk Çeyreğinde Holografik Ekranlı Telefon Gelecek

Üst düzey kameralarıyla popüler olan RED, bugün dünyanın ilk hologram görüntülerine sahip olacak olan RED HYDROGEN ONE isimli Android akıllı telefonu ile telefon pazarına girdiğini açıkladı. Bu, geleneksel 2D içerik, holografik çoklu görünüm içeriği, 3D içerik ve etkileşimli oyunlar arasında kesintisiz geçiş yapan nanoteknolojiyi kullanıyor. Teaser görüntüsü modüler için konnektör pimleri ile birlikte 3.5mm ses jakı ve USB Type-C bağlantı noktasını gösteriyor. Bu telefon ekranı kullanıcılarına tüm geleneksel 2D içeriği tam ekran çözünürlüğünde görüntüleme, Holografik RED Hydrogen 4-görünümlü içerik (H4V) görüntüleme, Stereo 3D içerik görüntüleme ve 2D / 3D VR, AR ve MR görüntüleme imkanı verecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Stereo sesi, kulaklıklarda 5.1 gibi geniş bir çok boyutlu sese dönüştüren tescilli H3O algoritması var. Ayrıca gelecekte piyasaya sürülecek olan modüler bileşenleri bağlamak için yüksek hızlı veri yoluna sahip modüler bir telefon. Şirket, bu modüler eklerin yüksek kaliteli video ve görüntülerin yanı sıra HYDROGEN formatlı hologram görüntülerin çekimine yardımcı olacağını söylüyor.

Telefon sadece HYDROGEN’in tek kontrol merkezi olmakla kalmayacak ayrıca RED’in kullanıcı arayüzü ve monitörü olarak Scarlet, EPIC ve Weapon ile birlikte çalışan kamera programına da entegre olacaklarını söyledi. RED Channel, tüm 4-Görünüşlü holografik içeriği bulmak için bir kanal olacaktır. .h4v oluşturun veya 3D’yi .h4v içeriğine dönüştürün ve yükleyin. Oyunlar, alışveriş ve diğer uygulamaların tek bir tıklamayla bulun.

Şirket telefonun kesin özelliklerini açıklamadı ancak RED kurucusu Jim Jannard, dahili bellek ve harici mikro SD kart yuvası, kulaklık girişi, selfie kamera ve bir arka kamera ile birlikte geleceğini söyledi. Kutunun USB-C kablosu ve şarj cihazı, genişletilebilir Micro SD kart yuvası ve erken sipariş verme imkanı olacaktır. Lansmanda mevcut olan tüm diğer aksesuarların ek bir fiyata sunulacağını ve bu ilk üretim lansmanı sırasında ek modüllerin hemen bulunmayacağını belirtti.

RED Hydrogen One Fiyatı ve Satış Tarihi

Alüminyum versiyonu için bu telefon 1.195 dolar, sınırlı bir süre için titanyum versiyonu 1.595 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Ön sipariş için kullanıma sunuldu ve 2018’in 1. çeyreğinden bir süre önce teslim edilmesi bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com