Kategoriler
Mobil

HTC M8 Akıllı Telefon Özellikleri ve Fiyatı

HTC M8’den Haber Var

Akıllı telefon üreticisi olan ve son yıllarda Türkiye’de bu sektörde büyük yatırımlar yapan HTC’nin merakla beklenen modeli HTC M8 akıllı telefonunun özellikleri belli oldu. Barcelona’daki teknoloji fuarında açıklanmayan ama iddaalı özelliklere sahip olacağı duyurulan HTC M8’in hem özellikleri hemde fiyatı açıklandı.

Hem Özellikleri Hemde Fiyatı Açıklandı

Geçtiğimiz gün Telstra adlı dağıtımcıdan sızan bir broşür, HTC M8’in 840 Avustralya Doları (753 Amerikan Doları)’na alıcısını arayacağını ortaya çıkartmıştı. Anlaşma ile telefona kavuşmak isteyenler ise ayda 80 Avustralya Doları (72 Amerikan Doları)’na 2 yıllık kontrat imzalamak zorunda gözüküyordu. Bugün sızan yeni bir reklam broşürü ise HTC M8’in olası donanımsal özelliklerini içeriyor.

Sponsorlu Bağlantılar

HTC M8

HTC M8 Özellikleri

Yeni broşüre göre HTC M8 ya da diğer adı ile All New HTC One, 5 inç ekran (1080×1920 piksel), 2.3GHz’lik dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci ve 16GB dahili hafızaya sahip. Bu belleğin sadece 10GB’ı kullanıcının hizmetinde gözükürken, microSD kart sayesinde yükseltme yapmak da mümkün olacak. UltraPixel kamera 1/3.0 inç sensör (f/2.0 diyafram) ve 1080p video çekme özelliğine sahip. 5MP ön yüz kameraya ise 2.600mAh batarya eşlik ediyor. Nano SIM kart desteği bulunan telefonun boyuları 146.36mm x 70.6mm x 9.35mm ve ağırlığı ise 160 gram. Görünen o ki HTC, One modelinde aldığı şikayetleri dinlemiş ve yeni bir microSD kart slotunu kullanma kararı almış. Öte yandan Snapdragon 600 yonga seti Snapdragon 801 ile değiştirilmiş. Tüm bu olumlu özelliklere rağmen HTC One max’te bulunan 3300mAh bataryaya rağmen yeni modelde 2.600mAh değerinde bir batarya kullanılması büyük bir eksi olmuş.

Piyasaya Çıkmadan eBay’da fiyatı Açıklandı

henüz tanıtılmamış olan bu cihaz şu an eBay’de 499 dolarlık fiyat etiketiyle satışa çıkartılmış durumda. Fiyatının yanında cihazın perakende kutusu ve özellikleri de bu eBay sayfasıyla birlikte gözükmüş oldu. Sitede belirtilene göre yeni HTC One’da 5 inç büyüklüğünde ve 1080p çözünürlüğünde ekran, dört çekirdekli 2.3 GHz saat hızında çalışan Snapdragon 801 işlemci, 2GB DDR2 RAM ve HTC Boomsound gibi özellikler yer alıyor. Öte yandan sitede cihazın yeni HTC One olduğu, hiç kullanılmadığı ve orijinal paketinde olduğu belirtiliyor. Bu konu hakkında HTC’den ise henüz bir açıklama gelmiş değil.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com