Kategoriler
Mobil Özel

HTC One mini 2 Akıllı Telefon Özellikleri ve Fiyatı

HTC’nin Mini Versiyon Akıllı Telefonu

HTC nicedir dedikoduları yapılan ve merakla beklenen akıllı telefonu HTC One Mini 2 modelini nihayet duyurdu. Bildiğiniz en son HTC One M8 akıllı telefonunu tanıtarak akıllı telefon konusunda ilk sıralara yerleşmişti. Hem fiyat bakımından hemde telefonun sahip olduğu özellikler bakımından.

Akıllı telefon üreticilerinin üst seviye modellerinin mini versiyonlarına HTC One Mini 2 de katılmış oldu. Çünkü HTC One Mini 2, HTC One M8’in mini versiyonu. Daha önceki haberimizde detayları ve dedikoduları vermiştik.

Sponsorlu Bağlantılar

HTC One Mini 2-1

Orta Sınıf Bir Model

Özellikleri tam olarak açıklanmasa da açıklanan özelliklerine bakıldığında orta sınıfa hitap ettiğini söyleyebiliriz. Henüz fiyatının da açıklanmadığını belirtelim. İşte HTC One Mini 2 Özellikleri…

HTC One Mini 2 Özellikleri

4 çekirdekli 1.2 Ghz hızında Snapdragon 400 işlemci, Adreno 305 grafik işlemcisi, 1 GB RAM ve 4.5 inç ebatında 720 piksel çözünürlüklü ekrana sahip HTC One mini 2, HTC One M8 ile aynı tasarıma sahip. HTC One mini 2’nin arka kamerası 13 megapiksel ön kamerası ise 5 megapiksel.

HTC One Mini 2-3

Metalik buzul grisi, Kalay rengi ve Amber Altın renk seçenekleri ile karşımıza çıkan HTC One mini 2, 16 GB depolama alanına sahip. microSD kart ile 128 GB’a kadar yükseltilebilir. One mini 2’nin bataryası ise 2100 mAh değerinde.

HTC One Mini 2 Fiyatı

HTC One Mini 2-2

Şu anda herhangi bir perakende fiyat ortalıklarda yok. Hollandalı web siteleri telefonun fiyatının 470 euro olduğu belirtiliyor. 1330 TL civarına geliyor. Bir hafta önce sızan fiyat bilgisinde ise 570 euro olduğu belirtilmişti. Şimdi ise 100 euro düşmüş. HTC One Mini de ilk duyurulduğunda Türkiye’de 1500 TL’den aşağı olmaz diyorlardı. Satış fiyatı 1399 TL oldu. HTC One Mini 2, 1330 TL’den ülkemizde satılmaz. Minimum 1500 TL veya daha üstünde satışa çıkar.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com