Kategoriler
Ne & Nasıl

HTC Telefonlarda Gelen Aramalarda Ses Çıkmıyor Sorunu Çözümü

HTC Telefonumun Zil Sesi Çıkmıyor

HTC marka telefonlarda ses sorunu sanki genetik bir hale dönüştü. Bu konuda birçok şikayet var ve bundan daha önemlisi müşteri hizmetlerinin, arayanlara kabaca ve umursamazca davranmaları ve soruna dair bir çözüm sunmamaları. Ama yine de nadir de olsa müşteri hizmetlerinde sorun çözmeye çalışan birileri olabiliyor. Diğer yandan bir noktadan sonra bu sorun herkesin sorunu haline geliyor. Çünkü HTC telefonu olan bir arkadaşınızı aradığınız zaman sesini duymadığı için artık o sizinde sorununuz oluyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Gelelim soruna. HTC telefonları kullandıkça sonradan oluşan sorunlardan birisi sizi birisi aradığında telefonunuzun sesinin çıkmaması. Sitemize gelen yoğun sorulardan sonra biraz araştırma yaptım ve bu sorunu yaşayan ve çözen birisinin yaptığı işlemi toparlayarak anlatmaya karar verdim. Eğer sonraki zamanlarda başka çözüm yolları ile karşılaşırsam yine buraya ekleyeceğim İnşallah. Anlatacağım sorunun kesin çözümü diyemem ama bahsedeceğim yöntemin birçok kişinin sorununu çözeceğine inanıyorum.

HTC Telefonun Ses Çıkmıyor Sorunu ve Çözümü

Bu soruna sonradan yüklediğiniz bir uygulama sebep olmuş olabilir. Bunu anlamak için telefonunuzu güvenli modda açmanı gerekiyor. Güvenli modda açma her model için farklı olabileceği için bu konuya burada girmeyeceğim. Telefonunuzu güvenli modda açtıktan sonra kendinizi başka bir telefondan arayın. Eğer telefonunuzun sorunu ortadan kalktıysa o zaman şundan emin olun ki sorun sonradan yüklediğiniz bir uygulama.

Eğer güvenli modda sorun çözüldüyse o zaman sorunun ortaya çıktığı günden sonraki uygulamaları kaldırın. Ama önceliği sesli arama yapmanızı sağlayan uygulamaları deneyin. Örneğin WhatsApp, Viber gibi.

Güvenli Mod Nedir? Güvenli Mod Ne İşe Yarar?

Güvenli mod telefonu fabrika ayarlarında açan bir açılış şeklidir. Yani telefonu ilk satın aldığınızda telefonunuz nasıl ise o şekilde açar. Yani sonradan kurduğunuz uygulamaları sadece pasif eder (sonradan kurduğunuz uygulamaları silmez).

Sponsorlu Bağlantılar

NOT: BAŞKA ÇÖZÜM YOLLARINI ÖĞRENİRSEM BURAYA EKLEYECEĞİM…

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com