Kategoriler
Soru Cevap

Huawei Y6 Gizlenen Uygulamaları Gösterme

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] Merhaba, ben Huawei Y6 telefonunda uygulamaları yanlışlıkla gizledim bilgisayara falan bağlanmadan, ama şimdi nasıl yaptığımı unuttum. Bana uygulamalarını geri getirmemde yardımcı olabilir misiniz? [/question]

Bizim cevabımız:

Merhaba;

Android telefonlarda “Dosyalarım” benzeri isminde bir dosya olması lazım. Bu bölüme girdikten sonra seçeneklere girip ayarlar bölümüne girin. Daha sonra karşınıza çıkan menüde gizli dosyaları göster bölümüne dokunun. Android telefonlarda genel olarak böyle. Ama bu telefondan telefona değişir tabi.

Ama sizin gizlediğiniz şey uygulamalar olduğu için uygulamaları yönet bölümünde benzer işlemleri bulup yapmaya çalışın. Diğer yandan eğer gizlediğiniz bir uygulama varsa ve bunu geri getirmek istiyorsanız bunun içinde aşağıdaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

Sponsorlu Bağlantılar

“Huawei Y6 Gizlenen Uygulamaları Gösterme” için 2 yanıt

Uygulama ve oyun gizleme özelliği son yıllarda çıkan bir çok akıllı telefonda var. Telefonunuzda uygulama gizlemeyi nasıl yapıyorsanız yine aynı yolu izleyerek gizli dosyaların olduğu bölüme geçebilirsiniz. Yani bir uygulama gizlemeye çalışın. Böylece gizlenmiş uygulamalar görünecek ve oradan gizlenen uygulamaların tik’ini kaldırarak tekrar gözükmesini sağlayabilirsiniz. Aşağıdaki videoyu izlemenizi öneririm. Umarın faydası olur.
https://www.youtube.com/watch?v=KG83hZeaGEI

Bu cevap farklı bir sorunun cevabıdır. Soruyu soran kullanıcı, Gizli ya da “Gizlenen Dosyalar”ı sormuyoryor. “Gizlenen Uygalamalar”ı soruyor. Ki ben de bunu merak ediyorum. Menüden gizlenen uygulamalar tekrar nasıl görüntülenir. Örneğin Dosya Yöneticisinin simgesi vardı, fakat şimdi yok. Nerede ve Nasıl tekrar Dosya Yöneticisi Uygulamasının İkonu menüde görünür hale getirilir. Asıl soru bu manadadır. Bliyorsanız, bunu cevaplayın lütfen! (Android 6.0.1)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com