Kategoriler
Teknoloji

Hücresel Bağlantılı Apple Watch Bu Yıl Gelecek

Hücresel Bağlantı Özellikli Yeni Apple Watch

Bloomberg’den bir rapora göre Apple, hücresel bağlantı desteğine sahip Apple Watch akıllı saatin yeni bir sürümü üzerinde çalışıyor. Intel tarafından sağlanan bir modem çipini kullanarak dahili bir LTE kablosuz bağlantı özelliğine sahip olacak yeni bir Apple Watch modeli. Apple’ın gelecek nesil Apple Watch’e hücresel bağlantı sağlamak için söylentilerinin ardından bir yıl geçti. Apple’ın ABD ve Avrupa’daki taşıyıcılarla görüşmeler yaptığı da söylenmekte. Bu yeni Apple Watch ile bir iPhone eşleştirmesi yapmadan şarkı indirmek gibi online görevleri gerçekleştirebilecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Halen Apple, akıllı saatinin bir iPhone’a kablosuz olarak bağlanmasını, hareket halindeyken müzik akışını sağlamak, yol tariflerini haritalar halinde indirmek ve mesajlar göndermek için kullanılmasını istiyor. Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçen sene LTE desteği ile Gear S3 Frontier’ı çıkardıktan sonra Apple’ın bu konuda Samsung’u yakalamak istediği belirtiliyor.

En Yakın Tarih Eylül 2017

Hücresel bağlantıya sahip Apple Watch, büyük olasılıkla Eylül ayında gerçekleşecek etkinlikte açıklanacak. Bununla birlikte muhtemelen cihaz 2017’den sonra ertelenebilir. Çünkü Apple pil ömrüyle ilgili sorunlar nedeniyle geçtiğimiz yıl ertelemişti.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com