Kategoriler
İnternet Özel

iCloud Nedir? iCloud Ne İşe Yarar?

iCloud Ne Demektir?

iCloud, Apple’ın tüm ürünleri ile birlikte sunduğu ve içerisinde bulut teknolojisini barındıran yeni bir servistir. 5GB’a kadar ücretsiz olarak sunan iCloud ile iPhone ve iPad’inizi herhangi bir bilgisayara gerek duymaksızın internet üzerinden yedekleyebilir, iPad ve Mac gibi cihazlarınızda müzik, fotoğraf ve belgelerinizi senkronize edebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Ücretsiz Depolama Alanı ve Senkronizasyon

Eğer bütün bunlar için 5 GB yeterli değil ise daha fazla alan satın alma seçeneğiniz de var. iPhone akıllı telefonunuz ile iCloud.com adresine girerek iCloud hesabı açtığınızda (bu Apple kullanıcı adınız olacaktır) mail, kişiler, takvimler, anımsatıcılar, safari, notlar otomatik olarak yedeklenir.

iCloud nedir

Fotoğraf yayını sayesinde hem iPhone akıllı telefon hemde iPad tabletiniz varsa bu iki cihaz arasında fotoğraflarınızı senkronize edebilirsiniz. Ayrıca “iPhone’umu Bul” özelliği ile kaybolan yada çalınan iPhone akıllı telefonunuza ulaşabilirsiniz. Bu işlemi iCloud hesabınıza girerek “iPhone’umu Bul” seçeneğinden yapabilirsiniz. Bu özellik sayesinde iPhone akıllı telefonunuzu uzaktan kilitleyebilir ve içindeki bilgileri silebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com