Kategoriler
Teknoloji

İlaç Almadan Hızlı ve Kaliteli Bir Uyku İçin Bilimsel Çözüm

Teknolojiyi Kullanarak Daha Rahat ve Hızlı Uyuyun

Uzun ve derin bir uyku, vücudumuz için bir terapi gibidir. Gününüz ne kadar zorlu olursa olsun ya da işiniz sizi ne kadar zorlasa da hızlı bir çözüm var. Sadece geceleri derin bir uykuya alın ve ertesi sabah tazelenin, gençleşin ve tüm enerji düzeyleriniz tekrar yükselsin. Sağlıklı bir yetişkin günde yaklaşık 7-9 saat uyumalıdır. İyi bir hafıza, keskin metabolizma, kaliteli ve akıllı kalma, yaratıcı olma, güzellik uykusu, kabarık olmayan gözler gibi kaliteli uykunun birçok faydası vardır. Bu nedenle her gece derin ve uzun bir uyku almıyorsanız yukarıda bahsettiklerimizin hepsinden ödün veriyorsun demektir. Küresel bir araştırmaya göre küresel nüfusun üçte birinden fazlası uyku sorunlarıyla, zayıf uyku veya uyku eksikliği ile karşı karşıya.

Sponsorlu Bağlantılar

İş sorunları, meslek sorunları, aile sorunları, para sorunları v.b. sorunlar bizi bütün gece uyanık tutuyor ve dolayısıyla iyi uyuyamıyoruz. Birçok kez uyku haplarına güvenip kendimizi uyutmamız gerekiyor. Bu sağlığınız, ömrünüz ve yaşam kalitesinin bozulmasına neden oluyor. Uyku haplarının yan etkileri vardır. İnternette bir sürü uyku ile ilgili ipucu bulabilirsin ama uzun süre de işe yaramıyorlar ya da çoğu zaman hiç işe yaramıyorlar.

Teknoloji çok ilerlemiş ve uyku hapları almadan bu uyku problemini çözmenin bir yolu var. Bir sinir teknolojisi şirketi Rythm, devrim niteliğinde bir ürün olan Dreem ile ortaya çıktı. Bu ürün herhangi bir uyku hapı veya terapisi olmadan uyumanızda size yardımcı olabilir.

Dreem Nedir?

Şirket Dreem isimli cihazını şöyle anlatıyor; “Dreem, uykunuzu artırmak için beyninizi izleyen, analiz eden ve hareket eden öncü bir uyku çözümüdür.” Beyninizi, uyku kalitesini iyileştirmeye teşvik edebilen minik, rahat ve özerk bir kafa bandıdır. Bu cihaz ileri teknolojilerle temel nevrozistikler ve uyku araştırmalarının bir sonucudur.

Dreem Resmi Web Sayfası

Aralık 2013’te, işitsel olmayan beyin stimülasyonunun uyku kalitesini önemli ölçüde artırabileceğini keşfettiler. Temmuz 2014’te Rythm kuruldu ve birden fazla tahrip edici nöroteknoloji çözümleri geliştirmeye başladı. Dreem’in Beta sürümü Haziran 2016’da piyasaya çıktı. Haziran 2017’de ise Dreem, kitlesel pazara açıldı.

Sponsorlu Bağlantılar

Dreem Teknolojisinin Arkasındaki Bilim

Dreem, akıllı telefon uygulamasıyla birlikte gelen aktif bir giyilebilir kafa bandıdır. Veri toplamak ve raporlamakla kalmaz toplanan verilere göre kullanıcının davranışını gerçek zamanlı olarak etkiler. Gerçek zamanlı olarak beynin etkinliğini izlemek ve analiz etmek için EKG, ivmeölçer, nabız oksimetresi gibi sayısız algılayıcılarla entegre edilmiştir. Donanım son derece rahat, hassas ve güvenlidir.

Dreem Nasıl Çalışır?

Kullanıcı bu Dreem baş bandını takıyor ve yatıyor. Mobil uygulama ve Rythm’in gelişmiş algoritmaları ile birlikte çalışan bu cihaz uyku sırasında gerçek zamanlı olarak beyin dalgalarını izliyor ve analiz ediyor. Uyuyanlar derin uykudayken beyin aktiviteleri belirdiği zaman Dreem uyku kalitesini artıran sesi uyarır. Uyku başlangıç gecikmesini azaltmak için fizyolojik durumunuzla senkronize edilen bir dizi alıştırma ve sesli program bulunmaktadır. Uyku kalitesi genel refahımızda derin etkiler bırakıyor. Derin uyku gün boyunca bilişsel ve fiziksel performansı geliştirir.

Dreem Özellikleri

Her bir Dreem paketi (donanım + yazılım) aşağıdaki özelliklerle birlikte gelir.

1 – Kullanılabilir

Hafif ve son derece rahat olan giyilebilir bir kafa bandı. Uyku aktivitelerini ve aşamalarını yakından izleyip takip ederek uyku kalitesini artırmak için kullanıcının uykusuyla senkronize edilen sesi kullanır. Ses dalgaları kemik iletim teknolojisi ile iletilir. Kulak tıkacıya gerek yok. Tüm bu izlemek ve izlemeyi yapmak için gelişmiş sensörler ve elektronik var.

2 – Kablosuz Tasarım

Elbette Bluetooth üzerinden akıllı telefonun uygulamasına bağlanan kablosuz bir tasarımdır. Kullanıcılar uyku geçmişini, uyku kalitesini, uyku düzenini ve uyku beyin dalgalarını uygulamada görebilirler. Uygulama çok basit ve sezgisel. Kolayca kullanabilirsiniz ve tüm verilerinizi kontrol edebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

3 – Çalar Saat

İstediğiniz uyandırma süresini uygulamaya girebilirsiniz. Cihaz o zamana en yakın uyku aşamasında sizi uyandırır. Bu uygun olmayan bir aşamada uyanıklığınız olmadığından emin olmanızı sağlar. Böylece uyku ataletini önleyebilir ve yenilenmiş ve mutlu bir sabaha tanık olabilirsiniz.

4 – 30 Gün Ücretsiz Kullanım

Evet. Şirket ürünlerinin etkinliği konusunda çok emin ve 30 gün ücretsiz iade garantisi sunuyorlar. Bu ürünü satın alıp 30 gün deneyin. Beğenmediyseniz veya beklentilerinize cevap vermiyorsa cihazı geri verebilir ve paranızı geri alabilirsiniz. Cihaz 1 yıllık garanti ile geliyor.

Dreem Sonuçları

Bu devrim niteliğindeki cihazın etkinliğini test etmek için 7000’den fazla uygulamadan 500 kullanıcı seçtiler. Dreem uyku çözümü uyku kalitesini önemli ölçüde geliştiriyor ve uykuya dalma süresini azaltır. Aslında ürün, birçok insanın daha hızlı ve daha derin uykularına yardım ederek hayatlarını değiştirdi.

Sonuç

Her gece kaliteli bir uyku fiziksel, zihinsel ve sosyal halimiz için önemlidir. Üretkenliğimizi, beyin gücümüzü, verimliliği, yaşam kalitemizi ve mutluluğumuzu geliştiriyor. İşimizde ve ilişkilerimizde daha iyi performans sergiliyoruz. İnternette bulduğunuz bütün uykuya ait hızlı ipuçları sizin için işinize yaramazsa ve uyku hapları kullanmak zorunda kalırsanız haplarınızı atmanızı ve Dreem giyilebilir aletini almanızı öneririz. Uyku haplarının aksine bu cihazın yan etkisi yoktur. Çok rahattır ve uyku kalitesini artırır. 30 gün ücretsiz iade garantisi ile karşılandığınız için bir deneyin ve uyku sorunlarına güle güle deyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com