Kategoriler
İnternet Özel

İngilizce Önemi Hakkında Bilgiler

İngilizce Konuşmak Sorun Olmayacak!

Farz edelim ki yurt dışın güzel bir tatile ve ya bir arkadaşınız, akrabanızı ziyarete gideceksiniz. Pasaport, uçak bileti, valiziniz ve her şeyinizi hazır. Uçağa binip gideceğiniz yere gidiyorsunuz ve ülkeye giriş yaparken pasaportu onaylatacaksınız. Tam o sırada karşıdaki pasaport sorumlusundan size bir soru geliyor. Fakat soru anlamadığınız, bilmediğiniz bir dilde. Karşınızda hiç bilmediğiniz bir dilde, hiç anlamadığınız şekilde bir soru yönetilmiş ve etrafınızda danışacağınız kimsenin bulunmamakta. İşte tam o sırada çaresiz kalmışken İngilizceyi Konusarak Öğrenmenin önemi ile baş başa kaldığınız sırada ne düşüneceksiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Günlük hayatta hepimiz artık bu önemin farkına varmış, izlediğimiz televizyon programlarından etkilenmiş, şarkıları anlamaya çalışmış, dizi ve filmleri altyazılı da olsa izlemeye çalışmış bulunmaktayız. Bunlar tabi bize sadece ingilizce pratik cümleler katmış olsa da, sorunun en temeline girmemiş bulunmaktayız. Unutmayın ki bir dile ait 1-2 cümle öbeği ile o dili öğrenmiş olarak kendinizi sayamazsınız. Yani bu demektir ki artık bu dili öğrenmek için daha fazla çabalamanız, belli başlı kurs ve eğitim veren kuruluşlara daha çok uğramanız, daha çok kelime ezberlemeniz, daha fazla etüt ve pratik yapmaya çalışmanız gerekmekte. Peki, bunlardan bir anda kurtulduğunuzu, evinizin rahatında çay ve yemeğinizi rahatlıkla yiyebileceğiniz şekilde, derslik ve ders saatlerine bağlı kalmadan istediğiniz saatte konuşarak öğrenmeyi ister misiniz?

konusarak-ogren

Online eğitim diye bir kalıp hiç duydunuz mu bilmiyorum ancak bu eğitim programı ile istediğiniz dili, evinizin konforunda, dersliklerde ve kurslarda belli ders saatlerine bağlı kalmadan rahatlıkla öğrenebilir, kendinizi hayata karşı daha özellikli bir birey haline getirebilirsiniz. Üstelik çok kısa bir sürede ve çok eğlenceli şekilde.

Yapmanız gereken online eğitimden önce bir seviye tespit sınavına girmek ve daha sonrasında dil bilginizin durumuna göre eğitim programının oluşturulması. Eğitim programınız girdiğiniz sınavda belirlenen eksikleriniz uyarınca oluşturulduktan sonra buna göre ders alacak, buna göre tekrar edecek ve buna göre eksiklerinizi kapatarak bir dili tam ve etkili bir biçimde konuşmayı öğreneceksiniz.

İsterseniz bunun yanı sıra Kurumsal İngilizce gibi iş hayatınıza etki edecek ve sizi daha donanımlı bir çalışan olarak daha yüksek ve rütbeli bir şekilde iş hayatına katacak bir yabancı dil eğitimi de alabilirsiniz. Eğer iş hayatına atılmamış fakat atılmaya çalışıyorsanız, günümüzde bir çok şirketin ve kurumun artık yabancı dil seçeneği aradığını ve sadece üstün körü değil iyi bir şekilde ve akıcı konuşma özelliğini istediğini de bir anekdot olarak belirtmiş olmamız gerekir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bütün bu eğitimi aldıktan sonraki halinizi yeniden hayal etmenizi istiyoruz şimdi de. Her şeyiniz hazır ve karşınızda pasaport görevlisi size bildiğiniz bir yabancı dilde ”ziyaret sebebiniz?” diye soruyor. Kendi başınıza bir birey olarak kendi kendinizi böyle rahat temsil etmenin rahatlığına kavuşmuşsunuzdur değil mi? İyi tatiller…

İngilizce Öğrenmek Artık Çok Kolay

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com