Kategoriler
Soru Cevap

İngiltere’den Gelen Samsung Galaxy s7 Edge Pasaport Kaydı

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] Merhabalar Ben İngiltere’den Samsung Galaxy s7 edge aldım. Telefonumu annem için aldım ama bu telefonu Türkiye’de kullanması için kendi İngiliz pasaportuma kayıt etmem mi lazım yoksa Türk pasaportuna mı? Kendim İngiliz vatandaşıyım ve de hiç kayıt ettirmedim bu zamana kadar. Beni bilgilendirirseniz çok sevineceğim, teşekkürler [/question]

Bizim cevabımız:

Merhaba;

Öncelikle annenize hayırlı olsun diyelim. Yurt dışında gelen telefonları Türkiye’de kullanabilmenizin 2 yolu var. Ya bir pasaport üzerine kayıt ettireceksiniz yada resmi yollardan ücretini ödeyeceksiniz (IMEI kaydı gibi). Sizin durumunuz için tam bir bilgiye sahip değilim. Yani İngiliz vatandaşısınız ve kendi pasaportunuz üzerine olur mu?

ingiltereden-gelen-samsung-galaxy-s7-edge-pasaport-kaydi

Ben size tahmini mi söyleyeceğim; Türkiye’de yaşayan birisinin pasaportu olması gerekiyor diye düşünüyorum ve bu kişinin pasaportuna son bir yıl (365 gün) içinde (en son 1 yıl idi. Bu süre artmış yada azalmış olabilir) başka bir telefon kaydı yapılmamalı. Size tavsiyem şu ki telefonu pasaport üzerine kayıt ettireceğiniz kuruma sormanız.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com