Kategoriler
İnternet Özel

Instagram Canlı Yayına Arkadaş Ekleme Özelliği Geldi

Artık Instagram Canlı Akışına Arkadaş Ekleyebilirsiniz

FacInstagram, canlı bir akış sırasında arkadaşınızı eklemenize izin verecek yeni bir yol test ediyor. Başka bir kişi ekledikten sonra canlı video bölünmüş ekranda görünür. Yayın yaparken konuk eklemek için sağ alt taraftaki yeni simgeye dokunmanız ve şu anda izlemekte olan herhangi birini davet etmek için “Ekle” yazısına dokunmanız gerekir. Arkadaşlarınız canlı yayına katıldıklarında, ekran ikiye bölünecek ve arkadaşınız hemen aşağıda görülecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Şu anda canlı akışa yalnızca bir kişi ekleyebileceksiniz ve Instagram’ın size birden fazla misafir eklemesine izin verip vermeyeceği ise bilinmiyor. Görüntüleyenleriniz takip ettikleri haliyle beğenebilir ve yorum yapabilir. Ayrıca misafirinizi istediğiniz zaman kaldırabilir ve başka birilerini ekleyebilirsiniz. Ayrıca kendi başınıza çıkmayı da seçebilirsiniz. Yayın sona erdiğinde canlı videolarınızı öykülerle paylaşabilirsiniz. Canlı video her zamanki gibi uygulamadan siliniyor.

Yakın Zamanda Kullanıma Sunulacak

Canlı video yayını Facebook, YouTube ve Periskop gibi sosyal medya platformları için önemli bir özellik. Instagram bu özelliğin az sayıda kullanıcı tarafından test edildiğini ve gelecek birkaç ay içinde genel olarak yayınlanacağını söyledi.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com