Kategoriler
İnternet

Instagram Profil Resmi Nasıl Değiştirilir?

Instagram’da Profil Resminiz Çok Önemli

Instagram, insanları kendine takıntılı ve delirmiş duruma getirdi. İnsanlar eğlenmek amacıyla Instagram kullanıyorlar. Sadece eğlence için değil aynı zamanda güncel olayları da Instagram’dan öğreniyoruz. Sosyal medya insanları diğer insanlara ve markalara bağlarken çok önemli bir rol oynuyor. Bu yüzden Instagram kullanan milyarlarca insan var ancak diğer insanlardan ayırt etmek için çok yardımcı olan bir şey var. O da profil resimleri. Resimlerinizden herhangi birini profil resminiz olarak ayarlayabilirsiniz. Ancak bazı insanlar için profil resmini güncellemek veya değiştirmek biraz karışık veya karmaşık olabilir. Ama endişelenmeyin Instagram profil resmini değiştirmek çok kolaydır. Sizlere farklı sosyal medya hesaplarında profil resmini adım adım nasıl değiştirebileceğinizi açıklayacağız. Instagram’da profil resminizi herhangi bir zorluk çekmeden kolayca değiştirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

instagram Profil Resmi Değiştirme

1 – Öncelikle instagram hesabınızı açın.

2 – Sonrasında ana pencerenin sağ üst köşesinde görüntülenen kullanıcı simgesine tıklayın.

3 – Şimdi aşağıdaki resimde gösterildiği gibi Profil düzenle düğmesini tıklayın.

4 – Ardından, kullanıcı adınızın hemen solundaki bir daire içine olan kullanıcı simgesini ya da “Profil Fotoğrafını Düzenle” seçeneğine tıklayın.

5 – Fotoğraf yükle seçeneğini seçmeniz gereken bir açılır pencere açılacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar

6 – Sonrasında bilgisayarınızdan istediğiniz fotoğrafı profil fotoğrafı olarak seçebilirsiniz.

7 – Profil resminizi seçtikten sonra sayfanın en altında “Gönder” butonuna tıklamayı unutmayın. Böylece yaptığınız değişiklikler kaydedilecek ve İnstagram profil resminizi değişmiş olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com