Kategoriler
İnternet

Instagram’dan Nasıl Para Kazanılır?

Instagram Hesabınızdan Para Kazanın

Instagram, insanlar arasında en popüler fotoğraf paylaşımı sosyal medya kanalı haline geldi. Aktif kullanıcıların sayısı gün geçtikçe artıyor. İnsanlar Instagram üzerinden fotoğraf ve video gönderir. En sevdikleri insanları takip ediyorlar ve hikayelerini beğeniyor, yorum yapıyor ve paylaşıyorlar. Peki, eğlenceli kısım iyi oldu, ancak Instagram hesabınızdan iyi para kazanabileceğinizi biliyor musunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Özveri ile güncellediğiniz bir Instagram hesabınız olduğunu görüyoruz. Hikayeler, yayınlar ve başkalarıyla aktif etkileşim kuruyorsunuz ve yine aynı şeyi yapmaya devam edeceksiniz. Fakat bu sefer para kazanacaksınız. Bunu yaparken fotoğraflarınızı veya videolarınızı satmanız gerekmez. Instagram’da iyi takipçileri ve popüler iseniz Instagram ile para kazanmanın birçok yolu vardır. Ancak Instagram hesabınızdan para kazanmak için cazip bir hesap oluşturma, insanları çekme ve takipçi artırma gibi birkaç şey yapmanız gerekecek. Takipçilerden düzenli olarak mesaj göndermek, kampanyalarınızı tanıtmak için markalarla çalışmak ve daha pek çok şey yapmak için para kazanabilirsiniz. Instagram hesabınızdan nasıl para kazanacağınızı öğrenmek için bu basit yollardan birine geçin.

Instagram Hesabınızdan Para Kazanma Kılavuzu

Çekici Bir Hesap Oluşturun

Markaların kampanya veya reklamcılık için size yaklaşmasını isterseniz yapmanız gereken ilk ve en belirgin şey Çekici bir Instagram hesabı oluşturmak ve kurmaktır. Çekici hesap içeriğinizi doğrudan yansıtan farklı ve benzersiz bir kullanıcı adı gerektirir. Bu nedenle hesabınız için iyi bir kullanıcı adı seçin. Akılda kalıcı hale getirmeye çalış.

İkinci şey Instagram hesabındaki biyolojiniz. Kendiniz hakkında bilgi, iletişim numarası, e-posta kimliği, web sitesinin adı, sosyal medya hesapları, Instagram hesabının tema içeriği gibi gerekli olan her bilgiyi verdiğinizden emin olun. Daha önce de söylediğim gibi, hesabınız temanızın içeriğiyle ilgili açıklamaları yansıtmalıdır.

Facebook Hashtag’ler Hakkında Bilmeniz Gereken 10 Şey

Dolayısıyla, bir hesap oluşturmadan önce Instagram hesabınıza ne tür bir içerik yayınlayacağınıza karar vermeniz yeterlidir. Facebook veya herhangi bir sosyal medyadan farklı olarak Instagram’da herhangi bir tema içeriğini eski için seçebilirsiniz. fitness, yemek, makyaj v.b. Bu nedenle, temanın içeriğine dikkatle karar verin ve bu temayla ilgili içerik yayınlayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Düzenli Olarak Yayın Yapın

Gerçekten Instagram hesabınızdan para kazanmak istiyorsanız büyük takipçiler listesine sahip olmanız gerekir. Yeterince takipçisi olmadan para kazanmak mümkün değildir. Bu nedenle her zaman mümkün olduğu kadar çok takipçi yapmaya çalışın. Birtakım takipçileri almak için her gün harika içerik yayınlamanız gerekiyor. Benzersiz, farklı ve etkileyici bir fotoğraf her gün çıkarmalısınız. Sadece zaman ayırın ve başkalarıyla veya sıradan biriyle aynı olmayan bir fotoğraf elde etmeyi başlatın. İnsanlar genellikle benzersiz ve ilginç buldukları fotoğrafları seviyor ve paylaşıyorlar.

Düzenli olarak yayın yapmak, takipçilerinizin sizi her zaman hatırlamasına yardımcı olur ve sizi sevdikleri takdirde postan için kesinlikle beklerler. Ancak herşeyi bir günde kendisine başka bir yere göndermediğinizden emin olun aksi halde sizi olumsuz etkileyebilir. Ya da bir gün içinde daha fazla fotoğraf yayınlamayı başaramadıysanız her gün mükemmel bir fotoğraf gönderin. Fotoğraflarınıza ilgili hashtag’lari eklemeyi unutmayın. Çünkü hashtags olmadan resimleriniz çok ileri gitmeyecektir.

Yorumları Kontrol Edin ve Cevaplayın

Hiç şüphe yok ki, yorumunuza cevap vermezseniz muhtemelen yayınınız hakkında yorum yapmayı bırakırlar ve size karşı ilgi duymazlar. Bu nedenle takipçilerinizle mümkün olduğunca meşgul olunuz. Yayınlar ve beğeniler üzerinde yorum yapmak kesinlikle kullanıcıları hesabınızı kontrol ettirir ve muhtemelen takipçiler listesine katılır.

Göz Alıcı Markalarla Çalışın ve Takipçinizi Artırın

Instagram ile para kazanmak için markalarla çalışmanız için çekici takipçilere sahip olmalısınız. Birkaç markayla çalışmak için takipçileriniz 500’den az olmamalıdır. En başarılı Instagramerların sayısı 10.000’den fazladır. Ve bu Intagrammer’ların her biri tek bir yayın için 1000 dolardan fazla ücret alır.

Dolayısıyla bu kilometre taşını elde etmek için güzel ve göz alıcı benliklere odaklanmalıdır. Sıradan olanları değil, farklı ve şaşırtıcı bir şey yazmalısın. Farklı pozlarla kendini sevenleri tıklamayı deneyin, Günün kıyafeti ve daha pek çok şey de gönderebilirsiniz. Çok sayıda güzellik ve kıyafet markası bu tip instagrammers’lara ulaşıyor ve onlardan ürünlerini denemelerini ve kendi adına Instagram’da yayınlamalarını istiyorlar. Çok da güzel para ödüyorlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Pazarlama Şirketleri

Yukarıdaki hususlar takipçileri uzun bir liste oluşturmakla ilgili. Artık takipçilerinizin sayısı yeterli olduğundan pazarlama yapan şirketler ile çalışmaya başlayabilirsiniz. Satış ortağı pazarlaması, referans linkiyle başka bir şirketin veya web sitesinin ürün veya hizmetlerinin reklamını içerir. Birçok blog yazarları bağlı kuruluş pazarlaması yapmakta ve ondan iyi bir miktar para kazanmaktadır. Fotoğraftaki ürün veya hizmetleri ile çekici bir fotoğraf yayınlamanız ve size pazarlama şirketi URL’si eklemeniz gerekiyor. Yani birisi bu bağlantıya tıkladığında o ürüne yönlendirilir ve bir tane satın alması durumunda anlaşmadan bir komisyon alırsınız.

Pazarlama şirketleri yoluyla daha fazla para kazanmanın birçok yolu vardır. Örneğin, Instagram içeriğiniz moda ile alakalıysa, giysi aksesuarları satan şirketle çalışabilirsiniz. Ürünleri de içeren Günün Kıyafeti yayınlayabilirsiniz.

Sponsorlu Bir Yazı Oluşturun

Instagram’ı izleyen büyük bir hayranınız varsa Sponsorlu yayınlar aracılığıyla daha fazla para kazanabilirsiniz. Farklı markalar ve şirketler Sponsorlu yayınlar aracılığıyla ürünlerini veya hizmetlerini tanıtmaktadır.

Çok sayıda takipçisi veya hayranı olan Instagrammers’ları veya blog yazarını işe alırlar. Bu markalarla çalışabilir ve ürünlerini sponsor edebilirsin. Sadece, ürününü içeren fotoğrafı veya videoyu, ürünle ilgili bazı bilgileri başlığın hashtag’lerinde ve bazı bağlantılarda postalamanız yeterlidir. Ancak Instagram hesabınızın itibarını ve içerik temasını oluşturan ürünler için sponsorluk postaları oluşturmayı her zaman hatırlamalısınız. Alakasız sponsorlu yayınları yayınlamaya devam ederseniz takipçilerinizi ve hatta takipçilerinizin güvenini kaybedebilirsiniz. Bu yüzden, dikkatli seçin.

Fotoğraflarınızı Satın

Fotoğraflarınızı Instagram’da satmak herkes için geçerli değildir. Demek istediğim yüksek kaliteli kamera ve fotoğrafçılığın büyük ilgisi olanlar, kendi fotoğraflarını Instagram’dan satarak çok ilerleyebilir. Bu nedenle ilginç içeriğe sahip bazı kaliteli fotoğrafları tıklayabilir ve bunu Instagram hesabınıza gönderebilirsiniz. Birileri o fotoğraftan hoşlanıyorsa, senden satın alabilirler. Birçok büyük fotoğrafçı bunu yapar. Güzel fotoğraf ve fotoğraf düzenleme becerilerine sahipseniz Instagram ile para kazanmak için de deneyebilirsiniz. Instagram Fotoğraflarınızı satmak için bazı uygulamaları da kullanabilirsiniz. Bu uygulamalar fotoğraflarınızı veritabanında saklamanıza izin verir ve birisi bunları satın aldığında uygulama size fotoğraf fiyatının yarısını ödeyecektir. Bu tür uygulamalara bir örnek Foap. Uygulamada bir hesap oluşturup verilen talimatları uygulamanız yeterlidir.

Sponsorlu Bağlantılar

Kendi Ürün veya Hizmetinizi Tanıtın

Eğer bir işyeri sahibiyseniz o zaman teşvik etmek için Instagram’dan yararlanabilirsiniz. Etkili altyazılar ve hashtag’lerle Instagram hesabınıza ürünler veya hizmetler gönderebilirsiniz. Ürün yapımının perde arkası fotoğrafları bile yayınlayabilirsiniz. Çerezlerle ilgili bir işletmeniz varsa çerezlerinizin yapıldığı ortamın resimlerini, bunların nasıl yapılacağını v.b. yayınlayabileceğinizi söyleyin. Ayrıca ürünlerinizin URL’lerini bu gibi resimlerle de ekleyebilirsiniz.

Instagram Hesabınızı Satmak

Yeterli Instagram yapmışsanız ve daha fazla kullanmak istemiyorsanız aslında onu satabilirsiniz. Instagram hesabınızda çok sayıda takipçi varsa hesabınızın yüksek fiyatlarla satılma ihtimali yüksektir. Yani Instagram hesabınızı satarak çok para kazandırabilirsiniz. Yukarıdaki seçenekler Instagram’dan para kazanmanın bazı harika yollarıydı. Instagram ile para kazanıp bir sürü insan milyonlarca dolar kazandı. Daha ilginç fikirleriniz varsa lütfen cesur olun ve paylaşın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com