Kategoriler
Yazılım

İnternet Hızlandırma Programı – Speedify

Birden Fazla Bağlantıyı Birleştirme

Bilgisayarınızda internet kullanıyorsanız ve hız konusunda şikayetleriniz varsa bu haberimizi dikkatli okuyun. Normal şartlarda internete girebilmenin 3 yolu vardır. Bunlar Ethernet yani kablolu bağlantı, Wi-Fi yani kablosuz bağlantı ve 3G yani mobil bağlantı. Eğer bu üçüne de sahipseniz bu 3 bağlantıyı birleştirerek daha hızlı bir internet bağlantısına sahip olabilirsiniz. Böylece video izlerken, dosya gönderirken, mesajlaşırken, sohbet ederken takılmalar yaşamazsınız.

Sponsorlu Bağlantılar

İnternet Hızını Artırma

Bunun için Speedify isimli programı kullanacaksınız. Yalnız bu program ücretli. 1 GB kullanıma kadar size deneme imkanı sunuyor. Sonrası ise ücretli. 50 GB’lık bir sınırlama için ayda 9 Dolar yada 1 yıl için 69 Dolar ödemeniz gerekiyor. Eğer sınırsız bir kullanım istiyorsanız ayda 19 Dolar yada 1 yıl için 149 dolar ödemeniz gerekiyor. Ayrıca bu program hem Windows için hemde Mac OS X için geliştirildi ve birden fazla bilgisayarda kullanılabiliyor. Yalnız Windows işletim sistemi kullananlar Windows 7 ve üzeri, Mac OS X işletim sistemi kullananlar Mac OS X 10.8 ve üzeri işletim sistemine sahip olmalılar.

Speedify programı

Speedify Nasıl Kullanılır?

1 – Öncelikle resmi internet sayfasında (http://speedify.com/) ücretsiz hesap oluşturmanız gerekir.

2 – sonrasında bilgisayarınıza ethernet kablosunu bağlayıp yerel bir Wi-Fi bağlantısına bağlı hale getirin. 3G USB çubuğunuz varsa bağlayıp telefonunuzu interneti USB üzerinden paylaşacak biçimde ayarlayın. Eğer elinizde ikinci bir Wi-Fi kartı varsa onu da PC’nize bağlayın. Yani söylemek istediğimiz elinizdeki tüm ağ bağdaştırıcılarını internete bağlamayın. Bunu yaptığınızda siz bağlantıyı kullanmasanız bile, Speedify onu görecek.

3 – Speedify programını indirip bilgisayarınıza kurun.

4 – Kurulum tamamlandığında oturum açın. Otomatik olarak size yakın en iyi Speedify sunucusuna bağlanacaksınız. Bunun ardından bilgisayarınızdaki tüm ağ bağlantıları küçük bir incelemeden geçecek ve dengelenecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu işlemlerden sonra ekstra bir ayar yapmanıza gerek yok.

Speedify Tanıtım Videosu


Windows İçin Speedify İndir

Mac OS X İçin Speedify İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com