Kategoriler
İnternet

İnternet Tarayıcıların Batarya Testi (Şarj Süreleri) Sonuçları

Popüler İnternet Tarayıcılar

Gerek bilgisayarlar olsun gerek tablet bilgisayarlar olsun gerekse akıllı telefonlar olsun internete girmek için birçok tarayıcı kullanmaktayız. Pİyasada bulunan internet tarayıcıların ise her birinin kendine göre bir takım avantajları bulunmakta. Ama bugün internet tarayıcı dedik mi akıllara en popüler olan Internet Explorer,Google Chrome ve Mozilla Firefox üçlüsü gelmekte.

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Web Tarayıcı Ne Kadar Şarj Yiyor?

Web tarayıcı seçenekleri çok olunca alternatif olarak kullanabileceğimiz tarayıcılarda çoğalmakta. İnternette gezinirken kullanıcıların ilk beklentileri güvenli, hızlı ve kullanıcı dostu araçlara sahip olması. Ama bütün bunları yaparkende kullandığımız cihazın bataryasını çabucak bitirmesin. Yani batarya dostu olsun. İşte yapılan bir testte batarya ömrünü en az tüketen web tarayıcılar.

Dizüstü Bilgisayarda Web Tarayıcı Testi

Bir laptop üzerinden yapılan testte hangi internet tarayıcı ile ne kadar süre şarz gidiyor o test edildi. Sonuçlar şöyle; Google tarafında geliştirilen Chrome web tarayıcı ilk sırada. Chrome 36 sürümü ile bir laptopun şarzı452 dakika sürüyor.

pil dostu internet tarayıcılar

Modern Internet Explorer web tarayıcı ise 419 dakika ile ikinci sırada. Masaüstü Internet Explorer ise 403 dakika ile üçüncü sırada. Sonrasında ise Mozilla Firefox 31 sürümü 357 dakika ve Chrome 37 Beta sürümü ise 355 dakika ile listeyi takip ediyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com