Kategoriler
İnternet Özel

İnternetsiz YouTube İzleme Uygulaması – YouTube Go Çıktı

Beklenen Özellik Sonunda Geldi

Belki de 1 yıldan fazla bir süredir internet olmadığı zamanda da YouTube izleme özelliğinin gelmesi beklenmekte idi. Çünkü hemen hemen her türlü müziğin bulunduğu YouTube sitesi dünya çapında popüler ve en çok ziyaret edilen sitelerden. Diğer yandan akıllı telefon kullanımının ve dolaylı olarak mobil internet kullanımının arttı. Ama akıllı telefonlardaki kota sorunu YouTube kullanıcılarının akıllarına şu soruyu getirdi; “interneti kullanmadan YouTube izleyebilir miyiz?”

Sponsorlu Bağlantılar

Bu soruna çözüm bulmak için Google sonunda çalışmalarını bitirdi ve internetsiz YouTube izleme uygulaması olan YouTube Go uygulamasını tanıttı. Böylece YouTube kullanıcıları internetleri olmadığı zamanlarda YouTube’dan video izleyebilecekler.

Paralı YouTube (YouTube Red) Nedir? YouTube Red Nasıl Kullanılır?

YouTube Go Nedir? Nasıl Kullanılır?

internetsiz-youtube-izleme-uygulamasi-youtube-go-cikti

Google, talep üzerine YouTube’u çevrimdışı olarak yani internet olmadan izleme imkanını sunan YouTube Go uygulamasını tanıttı. İlk olarak Hindistan’da kullanıma sunulan bu uygulamanın yakın zamanda dünya çapında indirime sunulması bekleniliyor.

iOS İçin Oyun Videoları İzleme Uygulaması YouTube Gaming

Android İçin Oyun Videoları İzleme Uygulaması YouTube Gaming

Bu uygulama özellikle mobil internet kotasını düşünen ve tasarruf eden bir uygulama. Ayrıca interneti yavaş olan kullanıcılarında sıkıntı yaşamayacak. Bu uygulama sayesinde YouTube videolarını kota tasarrufu yaparak kaydedip sonradan izleyebilirsiniz.

Özellikle sık sık dinlemek istediğiniz videoları bu şekilde kaydederek her defasında kotanızın azalmasını engellemiş olursunuz. Yani o müzik için sadece bir defa kotanızı harcarsınız. Uygulama videoyu indirirken video kalitesini ve kaydetmek istediğiniz yeri size soruyor. Ayrıca indireceğiniz videonun ne kadar alan kaplayacağını da size bildiriyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com