Kategoriler
iOS

iOS 7.1 ile İlgili İlk Sorunlar

iOS 7.1 Sorunları Ortadan Kaldırdı

Apple marka akılı telefon ve tablet kullananların merakla ve heyecanla beklediği yeni işletim sistemi iOS 7.1 sonunda yayınlandı. iOS 7.1 daha önceki iOS 7.0 işletim sistemindeki sorunları ortadan kaldırmak için geldi. Apple kullanıcılarının beklentisinin sebeplerinden birisi de iOS 7’deki bir takım sorunlar idi.

Apple Forumlarında Dolaşan iOS 7.1 Srounları

iOS 7.1 yayınlandıktan sonra her şey gayet güzel başladı ve hiçbir sorun yok gibi. iOS 7 .0 işletim sistemindeki sıkıntılardan ortadan kalkmışa benziyor. Ama Apple forum sitelerinden iOs 7.1 ile ilgili bazı sıkıntılar baş göstermeye başladı.  Apple destek forumlarında bir kullanıcı iPhone 4S’inde 7.1’den sonra sadece gelen aramalarda ve Siri’de ses olduğunu; müzik, video ve diğer uygulamalarda ses olmadığını belirtmiş.

Sponsorlu Bağlantılar

iOS 7.1-1

Birçok yol denemesine karşın sorununu çözememiş. Diğer başka bir kullanıcı da 4S’te aşırı ısınma yaşadığını ve ekran kilidinde ağırlık olduğunu yazmış. iPhone 4’ünün güncellemeden sonra açılmadığını şikayet eden var. Diğer bir kullanıcı da 7.1’de iPhone 4’ünde mobil verisini Kişisel Erişim Noktası olarak ayarlayamadığını dile getirmiş. İlginç bir şikayet daha var. Bir kullanıcı 7.1’de iPhone 5S’inin yeni gelen bildirimlerde donduğunu, ancak bildirim çubuğunun gitmesiyle birlikte donma durumunun geçtiğini belirtiyor. Her seferinde bunu yaşadığını vurgulamış.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com