Kategoriler
iOS

iOS 7 İçin Yotube Güncellemesi

Yotube iOS 7 İçin Güncellendi

Dünyanın belkide bir numaralı video paylaşma sitesi olan Youtube iOS işletim sisteminin en son versiyonu olan iOS 7 için güncellendi. Yeni özellikleri de beraberinde getiren bu güncelleme ile işiniz daha da kolaylaşacak.

Sorunlar Ortadan Kalktı

App Store’da bulunan uygulamaların büyük bir bölümü iOS 7’nin yeni arayüzü ve sistem yapısı için güncellenmişti. iOS 7 ile uyumlu olmak için uygulamalarını hemen güncelleyen Google, bazı sorunlar ile karşılaşmıştı.
Güncellediği uygulamaların tasarımlarında çok küçük değişiklikler yapmasına karşılık iOS 7 klavyesini kullanmayan Google, bugün YouTube uygulamasına bir güncelleme daha sundu.

Sponsorlu Bağlantılar

youtube ios

Son güncelleme ile Wi-Fi üzerinden izlenen videolarda çözünürlük ayarlanmasına imkan tanıyan ve tasarımı değişen YouTube uygulaması, bugün güncelleme ile sürüm 2.3’e yükselerek iOS 7 ile tamamen uyumlu oldu. YouTube uygulaması güncelleme ile daha düz bir tasarıma sahip olmasının ve iOS 7 klavyesini kullanmasının yanında, arama sonuç ekranının gelişmesi ve videolardaki altyazılar için gelişmiş kullanıcı ayarları sunuyor. YouTube uygulamasını App Store üzerinden güncelleyebilirsiniz.

iOS İçin YouTube İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com