Kategoriler
iOS

iOS İçin Doğal Tarım Oyunu – Gro Garden

Çocuklarımıza Doğal Hayatı Öğretelim

Günümüz teknolojisi ile her alanda hemen herşeyi yapmak mümkün. Bu alanlardan birisi de tarım sektörü. Teknoloji ile doğal olmayan birçok ürün yapılabilmekte. Bunun zararları tabi ki var. Ama çocuklarımız bu ortamda büyüdüğü için doğal ürünleri, organik ürünlerin değerini pek bilmeyecekler gibi. Ama yine teknolojiyi kullanarak bazı oyunlarla bu konuda bilinçlenmeleri sağlayabiliriz. Bu oyunlardan birisi de iOS işletim sistemli cihazlar için geliştirilmiş Gro Garden oyunu.

Organik Tarım Oyunu

Sevimli ilustrasyonlarla çocuklara organik tarımı ve hayvanları beslemenin ne kadar güzel bir eylem olduğunu anlatıcı bir iOS uygulaması Gro Garden. Tüm iPhone modelleri, iPad ve iPod touch cihazlarına App Store üzerinden indirilebilen uygulamada interaktif bir oyun deneyimi sunuyor. Oyunda doğa dostu bir eğlence deneyimi minikler için adeta garanti.

Sponsorlu Bağlantılar

Gro Garden

Gro Garden’da ana fikir tohum ekimi, ardından bitkilerin toprak üzerindeki büyümesini izlemek, sebze hasatı ve ardından da sevimli bir tavşanın da aralarında yer aldığı hayvanları beslemek şeklinde özetlenebilir. 6,49 TL değerindeki uygulamanın çocukların sevebileceği türdeki kolay yapısı, oyunda başarılı oldukça ödüllendirmesi ve renkli atmosferi özellikle ilkokul öncesi çocuklar için ideal.

iOS İçin Gro Garden İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com