Kategoriler
iOS

iOS İçin Grand Theft Auto: Liberty City Stories Çıktı

iPhone ve iPad İçin Liberty City Stories Oyunu Çıktı

Bir süre önce Rockstar Games tarafından iOS platformu için yeni bir GTA oyunu çıkacağı belirtilmişti. İsim verilmese de tahminler doğru çıktı ve App Store’da Grand Theft Auto: Liberty City Stories oyunu yayınlanmaya başladı. Ücretli olarak yayınlanan bu oyun hatırlarsanız 2005 yıllarında PlayStation ve PlayStation Portable platformları için çıkmıştı.

Sponsorlu Bağlantılar

Günümüz teknolojisi ile iPhone, iPad ve iPod touch cihazlar için yeniden geliştirilen oyunda aksiyon yeniden başlıyor. Akıllı telefon ve tabletler göz önünde bulundurularak geliştirildi ve bu nedenle görevler daha kısa ve akıcı. Oyun grafikleri oldukça zengin ve kontroller dengeli. Oyunun retina ekran desteği de mevcut.

Grand Theft Auto Liberty City Stories ios_1

Toni Evine Dönüyor

Oyunun ana kahramanı Toni. Yıllar önce ünlü bir mafya adamını öldürdüğü için evini terkeden Toni, yıllar sonra evi olan Liberty City’e geri dönüyor. Ama şehir bıraktığı gibi değildir. Bir kaos içinde olan Liberty City’de ünlü aileler şehre hakim olmak için savaşmaktalar.

Grand Theft Auto Liberty City Stories ios_2

Toni’de kendi ailesi olan Leone ailesi adında savaşa dahil olur ve macera başlar. Karşısında ise en kötü ve en tehlikeli düşmanlar var. 3D touch desteğine sahip oyunda kişiselleştirilebilir müzik özelliği de mevcut.

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Grand Theft Auto: Liberty City Stories İndir

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com