Kategoriler
Android iOS Özel

iOS ve Android İçin Need for Speed No Limits Oyunu

Yeni NFS Yarış Oyunu

NFS hayranları uzun süredir bir NFS serisi oyun beklemekte idiler. EA Sports, bu konuda her ne kadar arayı uzatsa da sonunda yeni serisi olan Need for Speed No Limits isimli oyunu yayınladı. Ama bu oyun şu an için sadece Android ve iOS platformları için yayınlanmakta. Yani PC platformunda bu oyunu maalesef oynayamayacağız. Bu konu da bilgisayar için NFS bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Sponsorlu Bağlantılar
NFS No Limits
NFS No Limits

Hem Google Play’den hemde App Store’dan ücretsiz olarak yayınlanan bu seri, şimdiye kadar NFS oyunlarının en sevilen bölümlerini bir araya getirmekte. Özellikle polis kovalamaca oyunları çok daha heyecan verici. Polislerden kaçarken birçok akrobasi hareketleri de yapacaksınız. Online oynama ve drift yarışlar yapma imkanınız da var. Oyunda yeraltı yarışları yapıyorsunuz.

NFS No Limits
NFS No Limits

En Hızlı Yarışçı Olmak İçin

Her yarış kazandıkça yeni araba parçaları, yeni arabalar açılıyor ve seviye atlıyorsunuz. İster açılan arabalardan satın alın isterseniz açılan araba parçalarını modifiye edin. Yarışlar kazandıkça ilerliyorsunuz ve amacınız bölgenin en hızlı ve en meşhur yarışçısı olmak.

NFS No Limits
NFS No Limits

Yarıştaki bütün arabalar hiç şüphesiz lisanslı. Sizde NFS heyecanını ve adrenalinini tekrar yaşamak istiyorsanız işte size fırsat. Hemde mobilde. İstediğiniz zaman istediğiniz yerde bu heyecanı yaşayabilirsiniz.

Need for Speed No Limits mobil4

Need for Speed No Limits Video

iOS (iPhone, iPad ve iPod touch) İçin Need for Speed No Limits İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Android İçin Need for Speed No Limits İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com