Kategoriler
Ne & Nasıl

iPhone 4 Format Atma

iPhone 4 Nasıl Format Atılır?

Bazı nedenlerden dolayı iPhone 4 model telefonunuza format atmak isteyebilirsiniz. Eğer format atmaya karar verdiyseniz bu yapmanın iki yolu var. Bunlardan birisi menü üzerinden fabrika ayarlarına döndürerek format atmak diğeri ise iTunes üzerinden yazılım yüklemesi yaparak format atmak. Biz burada sadece menü üzerinden sıfırlama yapmayı anlatacağız. Yazılım yükleme ile format atmayı başka bir yazımızda bulacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone 4 Telefona Format Atmadan Önce

ÇOK ÖNEMLİ: Her formattan önce yapmanız gerekenler;

1) Verilerinizi yedekleyin.

2) Şarjınız en az %25 – %30 civarında olsun

3) Format işlemi sırasında asla müdahale etmeyin.

4) iPhone’umu Bul özelliği aktif ise kapatın.

iPhone 4 Menüden Format Atma

iPhone 4 Fabrika Ayarlarına Döndürme

Menü üzerinden format atmak için öncelikle “Ayarlar > Genel > Sıfırla > Tüm içerik ve ayarları sil > iPhone’u sil” yolunu izleyin.

Not: Eğer “Tüm içerik ve ayarları sil” seçeneğini seçerseniz iPhone 4 telefonunuzdaki bütün ayarlar sıfırlanır ve bütün veriler silinir. Ama “Tüm ayarları sıfırla” seçeneğini seçerseniz sadece ayarlar sıfırlanır ama veriler silinmez.

 

iPhone 4 Format Atma

Böylece telefonunuz sıfırlama işlemine başlayacaktır. Sıfırlama işlemi yani format işlemi süresince telefona hiçbir şekilde müdahale yapmayın. Aksi taktirde iPhone 4 telefonunuz bir daha açılmayabilir.

ÇOK ÖNEMLİ: İPHONE’UMU BUL ÖZELLİĞİNİ AÇIK BIRAKIRSANIZ TELEFON SİZDEN APPLE KİMLİĞİ BİLGİLERİNİ İSTEYECEKTİR. EĞER APPLE KİMLİĞİ BİLGİLERİNİZİ BİLMİYORSANIZ VE İPHONE’UMU BUL ÖZELLİĞİNİ KAPATMAZSANIZ TELEFONUNUZU BİR DAHA KULLANAMAZSINIZ.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com