Kategoriler
Mobil Özel

iPhone 5C ve iPad 5 Videoları Ortaya Çıktı!

Ucuz iPhone ve iPad Videoları

Apple’ın ucuz iPhone modeli olarak piyasaya süreceği düşünülen iPhone 5C modeli ve bir sonraki iPad modeli olacak olan iPad 5’in kasalarına ait olduğu düşünülen videolar ortaya çıktı. Bu videolara bakında iphone 5C modelinin uygun fiyatlı iPhone olma ihtimali iyice güçlendi.

Sponsorlu Bağlantılar

Son dönemlerde iPhone 5C‘ye ait ambalajlar ve ucuz iPhone’a ait olduğu düşünülen kasalar gündeme bomba gibi düşmüştü. Şimdi de Japonyamenşeli Macotakara sitesi beşinci nesil iPad‘e ve iPhone 5C‘ye ait olan iki adet video yayınlandı. Bakalım yeni nesil iCihazlar nasıl görünecekmiş.

iPhone 5C

iPhone 5C Video

iPhone 5C‘nin kasası olduğu düşünülen video

Videodaki iCihazların kasaları eğer doğru ise iPhone 5C‘nin plastik yapıda olacağı ve “C” harfinin “Cheap” yani ucuz anlamına geldiği doğrulanmış oluyor. Bir diğer video ise iPad 5‘e ait olan kasayı bizlere gösteriyor.

iPad 5 Video

iPad 5’in kasası olduğu düşünülen video

Videodan izlediğimiz kadarıyla beşinci nesil iPad‘in ön paneli makyajlanarak daha küçük bir yapıya sahip olacağını tahmin ediyoruz.

iPad 5‘in ekran boyutu aynı kalmasına rağmen sadece çerçevesi küçültülerek daha ergonomik bir yapıya sahip olması analistler tarafından beklenen bir hamle.

Sponsorlu Bağlantılar

Bakalım önümüzdeki aylarda düzenlenecek olan Apple etkinliğinde bu videolardaki iCihazlar tanıtılacak mı yoksa Apple bambaşka bir tasarımla mı karşımıza çıkacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com