Kategoriler
Ne & Nasıl

iPhone 6 Plus Ekran Görüntüsü Alma

iPhone 6 Plus Ekran Görüntüsü Alma Yöntemleri

iPhone 6 Plus model telefonda ekran görüntüsünü almak oldukça basit bir işlem. iPhone 6 Plus telefonun ekran görüntüsünü almanın tek bir yolu var. O da tuş kombinasyonlarını kullanmak.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone 6 Plus Tuş ile Ekran Görüntüsü Alma

Öncelikle iPhone 6 Plus telefonunuzda ekran görüntüsü almak istediğiniz ekranı açın. Sonrasında ise “Güç” tuşu ile “Ana Ekran (Home)” tuşuna aynı anda basıp aynı anda bırakın. Böylece iPhone 6 Plus telefonunuzda ekran görüntüsü almış olursunuz.

Zaten ekran görüntüsü alındığı zaman fotoğraf çekerken çıkan sese benzer bir ses çıkacaktır ve ana ekranın üst kısmındaki bildirim bölümünde ekran görüntüsünü aldığınızı bildiren bir bildirim göreceksiniz.

iPhone 6 Plus Ekran Görüntüsü Nereye Kaydedilir?

iPhone 6 Plus model bir telefonda ekran görüntüsünü görebilmek için menüden “Fotoğraflar” albümüne girin. Ekran görüntülerinin hepsi bu bölüme kaydedilir.

iPhone 6 Plus Ekran Videosu Kaydetme

iPhone 6 Plus akıllı telefonda ekrandaki işlemlerin videosunu çekmek için ekstra bir uygulamaya ihtiyacınız var. Bunun için App Store’a girip “ekran video kaydedici” veya “ekran videosu çekme” şeklinde aramalar yaparak ihtiyacınıza uygun uygulamayı indirin.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com