Kategoriler
Mobil

iPhone 8 Çerçevesiz Tasarım ve Yüz Tanıma Özellikleri Onaylandı

Erken Çıkan Firmware iPhone 8 Özelliklerini Ortaya Çıkardı

Apple son zamanlarda cihazın piyasaya sürülmesinden önce HomePod akıllı hoparlörü için erken firmware çıkardı. Üretici firma gelecek iPhone 8’in detaylarını ve yeni özelliklerini verdi. Geliştirici Steven Troughton-Smith ilk önce özelliklerini tespit etti ve Twitter aracılığıyla paylaştı. Yazılım, çerçevesiz iPhone 8’in D22 olarak tanımlandığını belirtti.

Sponsorlu Bağlantılar

HomePod üretici yazılımı kodu, bir sonraki iPhone’un bir süre rivayet edilen kızılötesi yüz tanıma özelliğini doğrulayacağını da onaylıyor. Kızılötesi yüz tanımanın Touch ID parmak izi kimlik doğrulamasının yerine geçtiği düşünülüyor ve kullanıcıların kameralarını kullanarak cihazlarının kilidini açmasına olanak tanıyor.

Çerçeveden Arındırılmış Bir iPhone

HomePod sabit yazılımı ayrıca, bir Home düğmesi bulunmayan, ön kısımda çerçeveden arındırılmış bir iPhone tasarımı sunuyor. iPhone’un bu yılın başından itibaren görüntüler ve videolar aracılığıyla çerçevenin küçülmemesi gerektiği söylentileri var. Son zamanlarda yayınlanan en son bir raporda Apple’ın Touch ID parmak izi kimlik doğrulamasını yeni bir 3D yüz tanıma teknolojisi lehine kullanacağını ortaya koydu.

https://twitter.com/stroughtonsmith/status/891841607728844801

Yeni iPhone’ların iris tarayıcı, kablosuz şarj özelliği ve Apple’ın 10. yılı olduğu için diğer önemli değişikliklerle birlikte olması bekleniyor. Apple’ın iPhone 8’i Ekim-Aralık ayları arasında olan 2017 yılının 4. çeyreğine kadar sevk etmeyeceği bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com