Kategoriler
iOS

iPhone İçin Poke Bulma Uygulaması – Poke Radar for Pokemon GO İndir

Pokemon Nerede Olduğunu Bulma Uygulaması

Poke Radar for Pokemon GO uygulamasını iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazlarınıza indirerek artık daha kolay bir şekilde Pokemon bulabileceksiniz. Pokemon GO oyununda daha önce hiç rastlamadığınız Pokemonları Poke Radar uygulamasıyla anında görebilecek ve yakalama imkanına sahip olabileceksiniz. Şu an için sadece iOS işletim sistemli cihazlar da bulunan bu uygulamayı kullanarak bir çok Pokemonu yakalayabilir ve rakiplerinizin bir adım önüne geçebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Poke Radar for Pokemon GO uygulamasına girdiğiniz de haritada Pokemonların nerede olduğunu görebileceksiniz. Pokemon GO oyunu tarafından da bu harita desteklenmektedir. Bu uygulama sayesinde en güçlü ve özellikleri maksimum seviye de olan Pokemonları yakalayabilir ve rakiplerinizden bir adım önde olabilirsiniz. Haritayı açtığınızda karşınıza çıkan Pokemonlara tıklayıp onların olduğu yere gidip yakalamak bu uygulama ile artık çok kolay. Yapmanız gereken sadece Poke Radar for Pokemon GO uygulamasını kullandığınız akıllı telefon ya da tablete indirmek olacaktır.

iPhone İçin Poke Bulma Uygulaması - Poke Radar for Pokemon GO İndir

Poke Radar for Pokemon GO uygulamasını iOS işletim sistemli akıllı telefon ya da tabletlere ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Poke Radar for Pokemon GO uygulamasının boyutu 5.1 MB’dır. Poke Radar for Pokemon GO uygulaması Türkçe dil desteğine de sahiptir. Böylece uygulamayı kolay ve anlaşılır bir şekilde kullanabilirsiniz. Braydon Batungbacal tarafından üretilen uygulama Pokemon GO oyunu için sizlere fazlasıyla kolaylık sağlayacaktır.

NOT: UYGULAMA MAĞAZADAN KALDIRILMIŞTIR.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com