Kategoriler
iOS

iPhone (iOS) İle Eşini, Çocuğunu, Arkadaşını Takip Etme

iPhone’dan Sevdiklerinizi Takip Edin

Eşinizin, ailenizin diğer üyelerinin yada o an için nerede olduğunu bilmeniz gereken birisinin nereye gidecekleri hakkında endişeleniyor musunuz? Yoğun programınız ve telaşlı yaşamınız nedeniyle her yere aile üyelerinizle veya arkadaşlarınızla gidebilir misiniz? Ancak gelişmiş teknoloji ve gelişmiş izleme sistemi sayesinde telefonunuzdan her zaman biriyle birlikte olabilme olanağı var. Nereye giderseniz gidin akıllı telefonunuzu sizden uzak tutamazsınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Dahili GPS ve çok sayıda izleme uygulaması ile iPhone’la birisini kolayca izleyebilirsiniz. Başkalarıyla sürekli iletişim halinde kalabilir ve nereye gideceklerini ve daha fazlasını öğrenmek için yer paylaşabilirsiniz. Birisini izlemek istiyorsanız iPhone tarafından etkin ve kolay bir şekilde yapmak için sağlanan şaşırtıcı uygulamalar var. İPhone üzerinden birini izlemek için 3 yöntem var.

1 – Arkadaşlarımı Bul (Find My Friends)

Arkadaşlarımı Bul uygulaması iPhone, iPad veya iPod touch cihazınızı kullanarak ailenizi ve arkadaşlarınızı bulmanızı sağlayan şaşırtıcı bir uygulamadır. Uygulama konuma dayalı uyarıları ayarlamanıza ve arkadaşınızın bulunduğu yer hakkında sizi bilgilendirmenize izin verir. İzlemek istediğiniz arkadaşınızın veya başkasının iPhone kullanmadığından emin olun ve Arkadaşlarımı Bul (Find My Friends) uygulamasını indirin.

A) Arkadaşınızın iPhone’unda Konumumu paylaşmayı etkinleştir

İlk önce arkadaşınızın iPhone’unda Arkadaşlarımı Bul uygulamasını açın. Uygulamanın alt kısmında profil resmi görüntülenecek ve bunun üzerine dokunup Ayarlar’ın altında Konumumda paylaş seçeneğini seçin.

B) iPhone’unuzla konum paylaşın

iPhone’unuzda AirDrop’ı Kontrol merkezinden etkinleştirin. AirDrop’ı etkinleştirmek için ekranınızın altından hızlıca kaydırmanız gerekir. Kendinizi herkese açık tutun. Ayrıca Kişiler seçeneğini de kullanabilirsiniz. Ama yalnızca diğer kişi iletişim bilgilerinizi iPhone’unuza kaydettiyse yararlı olacaktır. Arkadaşlarımı Bul uygulamasını diğer iPhone’da da açın ve Ekle üzerine dokunun. Kişi simgesi göründüğünde bu tuşa basın ve yerini iPhone’unuzla paylaşmak için Kesinlikle Paylaş’ı seçin.

Sponsorlu Bağlantılar

C) Konumlarını kabul et

Konumlarını iPhone’unuzla paylaştıktan sonra iPhone’unuzda Kabul seçeneği bulacaksınız. Paylaşılan konumu kabul edin ve bir süre sonra konumunuzu onlarla paylaşmak isteyip istemediğinizi soran bir açılır pencere görünecektir. Onların sizi izlemesini istiyorsanız zamanaşımına bağlı olarak Paylaş seçeneğine dokunun. Ayrıca konumunuzu başkalarının paylaşmaması için Paylaşma seçeneğine dokunun.

D) Konum Takip Etme

Yukarıdaki tüm adımları attığınızda konumlarını takip etmeye hazırsınız demektir. Konumlarını görmek için kişi simgesine tıklamanız yeterlidir. Ayrıca ofis veya ev gibi belirli bir yerden ayrıldığı zaman bildirim de yapabilirsiniz.

E) Arkadaşlarının iPhone’unda Arkadaşlarımı Bul’u Gizleme

Eğer birisini izliyorsanız ama o kişiye haber vermek istemiyorsanız Arkadaşlarımı Bul uygulamasını iPhone’larından gizleyebilirsiniz. Uygulamayı bir klasörü veya Dock kullanarak gizleyin.

Arkadaşlarımı Bul (Find My Friends) Uygulamasını İndir

2- Phone Tracker

Telefon İzleyici uygulaması iPhone’larını kullanarak başkalarının yerini izleyebilmenizi sağlayan harika bir araçtır. Eşinizin, çocuğunuzun veya arkadaşınızın hareketini kolayca takip edebilirsiniz. Uygulama sağlam GPS işlevselliğini, internet haritalama ve iPhone platformunun en yeni özelliklerini bir araya getiriyor. Bu uygulama iPhone kullanıcılarının sizi takip etmelerine izin verir veya reddeder ve basit kayıt işlemi ile çalışır. Uygulama ile kayıp veya çalınan iPhone’unuzu da takip edebilirsiniz.

Phone Tracker Uygulamasını İndir

3 – GPS Tracker

GPS Tracker uygulaması başkasının yerini izlemenizi sağlayan ücretsiz bir araçtır. Bu uygulama ile herkesin hareketini izleyebilirsiniz. Son 24 saat içinde başkalarının bulunduğu yeri ve hareketlerini kontrol edebilirsiniz. Tek bir haritada çok sayıda kişiyi izleyebilir ve haritalar üzerinde farklı kişileri tanımlamak için fotoğraf ekleyebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

GPS Tracker Uygulamasını İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com