Kategoriler
Ne & Nasıl

iPhone SIM PIN Kodu Sorgulama ve SIM PIN Kodu Değiştirme

iPhone SIM PIN Kodu Nasıl Sorgulanır?

iPhone akıllı telefonda Sim Pin kodunu sorgulamak için “Ayarlar > Telefon > SIM PIN” yolunu izleyin. Burada karşınıza çıkan ekranda “SIM PIN” kodu aktif ise iPhone akıllı telefonunuz açılırken sizden Pin kodu isteyecek, pasif ise iPhone akıllı telefonunuz açılırken sizden Pin kodu istemeyecektir. Hepsi bu kadar.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone’da Sim Pin Kodu Nasıl Değiştirilir?

Normal şartlarda bir akıllı telefonun PIN kodunu değiştirmek için menüden güvenlik bölümüne girmeniz gerekir. Ama iPhone akıllı telefonda bölüm güvenlik bölümünde yer almamakta. iPhone akıllı telefonunuzun Sim Pin kodunu değiştirmek için “Ayarlar” bölümüne girin ve karşınıza çıkan ekranda “Telefon” bölümüne girin.

iPhone SIM PIN Kodu Sorgulama ve SIM PIN Kodu Değiştirme

Burada ekrandaki seçenekler arasında “SIM PIN” bölümüne girin. Böylece ekrandaki SIM PIN seçeneğini aktif edin ve “PIN’i Değiştir” seçeneğine girin. Böylece karşınıza Pin kodunu değiştireceğiniz bölüm gelecektir. Burada öncelikle mevcut PIN kodunuzu girin ve ekranın üstündeki “Bitti” seçeneğine dokunun.

Sonrasında yeni Pin kodunu girin ve yine ekranın üstündeki “Bitti” seçeneğine dokunun ve sonrasında onay için yeni Pin kodunu tekrar girin ve tekrar ekranın üstündeki “Bitti” seçeneğine dokunun. Böylece Sim Pin kodunu değiştirmiş oluyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com