Kategoriler
iOS

iPhone ve iPad İçi (iOS) En Pahalı Uygulamalar

App Store Mağazasının Kralları Onlar

iPhone, iPad ve iPod touch yani iOS işletim sistemli akıllı telefonlar ve tabletler için App Store mağzasında milyonlarca uygulama ve oyun bulunmakta. Hemen hemen bütün kullanıcılar kullanacakları uygulamalar için ilk olarak ücretsiz olan uygulamayı ararlar. Yada eğer aradıkları uygulama ücretli ise ücretsiz alternatifini ararlar. Dolayısıyla aklımız hep ücretsiz kısımda. Peki ücretli bölümde neler oluyor? Bu anlamda App Store’da fiyatı en yüksek uygulama hangisi diye merak ettiniz mi? İşte App Store’daki en yüksek ücretli uygulamalar.

Sponsorlu Bağlantılar

Dudak Uçuklatan Fiyatlar

iOS işletim sistemli cihazlar için ücretli uygulamalar içinde öyle uygulamalar var ki ücreti ile dudak uçuklatıyor. İşte o uygulamalar;

1 – QSFFStats

QSFFStats
QSFFStats

Amerikan futbolu için bir bahis uygulaması olan QSFFStats uygulaması takımlarla, maçlarla, kadro tahminleri ile, sonraki maçlarla ilgili aklınıza gelebilecek her türlü istatistiği size veriyor. Fiyatı tam 999.99 Dolar.

2 – app.cash

app.cash
app.cash

Kapsamlı ve gelişmiş bir muhasebe uygulaması olan app.cash uygulaması zaten isminden de anlaşılmakta. Fiyatı ise 999.99 Dolar.

3 – Agro

Agro
Agro

Bu uygulama tarım sektörünü ilgilendiren bir uygulama. Tarım arazileriniz ile ilgili en karmaşık durumları kolay hale getiren bu uygulamanın fiyatı 999.99 Dolar.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com