Kategoriler
iOS

iPhone ve iPad İçin Araba Yarışı Oyunu – Asphalt Overdrive

Asphalt Yarış Oyunu Serisine Devam

Gameloft oyun yapımcısının Asphalt serisi araba yarışı oyununu bir çok yarış sever bilir. Daha önce iPhone ve iPad cihazların yanı sıra Windows 8 içinde yayınlanan serilerde bir yandan yarış yaparken diğer yandan da akrobatik hareketler yapıyorduk. Aynı zamanda özellikle arabaların çarpışma anlarındaki efektler mükemmeldi. Gameloft iPhone ve iPad cihazlar için bu serinin devamı olan Asphalt Overdrive oyununu yayınladı.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone ve iPad akıllı telefonlarınızda ve tabletlerinizde severek ve eğlenerek oynayacağınız bu oyun serinin diğer oyunlarından biraz farklı. 1980’li yılların Kaliforniya’sında bir kanun kaçağısınız ve yollarda polislerden kaçıyorsunuz. Bu polisten kaçma olayını NFS: Most Wanted oyunundan oyunseverler hatırlayacaktır.

Asphalt Overdrive
Asphalt Overdrive

iPhone ve iPad cihazların yanı sıra iOS ve Windows Phone içinde yayınlanan bu aksiyon dolu yarış oyununda birbirinden üst düzey ve lisanslı birçok araç var. Bunların en başında da Lamborghini ve Ferrari geliyor. Tabi 1980’li yılların Ferrarisi ve Lamborghinisi. iPhone ve iPad cihazlarınızdaki bu oyunda polisten kaçarken yollardaki engelleri de atlatmayı unutmayın. Ayrıca yollardaki rampalardan uçarak akrobatik hareketler yaparak oyunu daha zevkli bir hale de dönüştürebilirsiniz.

iPhone ve iPad İçin Asphalt Overdrive (Oyun mağazadan kaldırılmıştır)

Asphalt Overdrive Fragman

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com