Kategoriler
iOS

iPhone ve iPad İçin En İyi Fotoğraf Uygulamaları

Fotoğraflarınıza Efekt Verin, Kırpın ve Düzenleyin

Birçok fotoğraf meraklısı iPhone, iPad ve iPod touch akıllı telefonve tabletlerinden fotoğraf çekerken iOS cihazlarının çektiği fotoğrafı beğenmeyebilirler. Çünkü fotoğraflara farklı görünümdeki efektler vermek, isteğe başlı olarak kırpmak/kesmek gibi şeyler isterler. Bunun içinde App Store’dan bununla ilgili uygulama indirmek isterler. Ama App Store’da birçok fotoğraf düzenleme uygulaması mevcut. Bizlerde sizler için mağazada iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarınız için en iyi olan fotoğraf düzenleme uygulamalarını bir araya getirdik.

Sponsorlu Bağlantılar

iOS Cihazlar İçin En İyi Fotoğraf Uygulaması

iPhone iPad En İyi Fotoğraf Uygulamaları

1 – Snapseed

iPhone, iPad ve iPod touch akıllı telefonve tabletlerinizde kullanabileceğiniz uygulamalardan birisi Snapseed uygulamasıdır. Google tarafından geliştirilen bu uygulama mağazada ücretsiz olarak yayınlanmakta ve daha da önemlisi Türkçe dil desteğine sahip.

iPhone, iPad ve iPod touch Snapseed İndir

2- VSCO

Fotoğraf düzenleme alanında kendini geliştiren VSCO uygulaması, bu konuda oldukça iyi. App Store’dan ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulamanın da Türkçe dil desteği mevcut. Bu uygulama ile fotoğraflarınızı birçok farklı şekilde düzenleyebilirsiniz.

iPhone, iPad ve iPod touch VSCO İndir

3 – Camera+

Maalesef ücretli olan bu uygulama ile detaylı özellikleri değiştirme imkanınız var. Kullanması kolay olan bu uygulama ISO kontrolü ve çekim hızı kontrolü seçeneklerine sahip. Uygulamanın Türkçe dil desteği yok.

iPhone, iPad ve iPod touch Camera+ İndir

4 – Pro HDR X

Bu uygulamanın da Türkçe dil desteği bulunmamakta ve ücretli. Uygulamanın adından da anlaşılacağı gibi daha güçlü bir HDR özellikle fotoğraf istiyorsanız bu uygulama tam size göre.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone, iPad ve iPod touch Pro HDR X İndir

 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com