Kategoriler
iOS Özel

iPhone ve iPad İçin Resim (Selfie ve Portre) Düzenleme Uygulaması – Facetune

Selfie ve Portre Fotoğraflarınızı Anında Düzenleyin ve Paylaşın

Facetune uygulaması iOS cihazlar için geliştirilmiş eğlenceli ve güçlü bir portre resim ve selfie fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Çektiğiniz fotoğraflara rötuşlar yapın ve selfie fotoğraflarınıza ve portre resimlerinize sanatsal yetenek ekleyin. Uygulamayı hemen iOS cihazlarınıza hemen indirin ve megazin seviyesinde fotoğraflar elde edin.

Sponsorlu Bağlantılar

iOS cihazlarınızda hem ön kamera ile çektiğiniz selfie fotoğraflar için hemde arka kamera ile çektirdiğiniz normal fotoğraflar için kullanabileceğiniz güzel bir uygulama. Fotoğraflarınızı yada resimlerinizi hızlı ve zorlanmadan düzenleyebilirsiniz. Facetune uygulamasının birçok düzenleme filtreleri bulunmakta.

Profesyonel Olarak Resimlerinizi/Fotoğraflarınızı Düzenleyin

Facetune mobil uygulaması

Facebook ve Instagram gibi sosyal paylaşım sitelerinde en güzel fotoğraflarınızı paylaşmak için gerekli uygulamalardan birisi olan Facetune uygulamasını kullanarak iOS akıllı telefon ve tabletlerinizde sivilcelerinizi yok edebilir, burun bölgenizi düzenleyebilir, arka plan rengini ve tonunu ayarlayabilir, yüzünüzdeki benleri yada siyah noktaları yok edebilir ve daha birçok düzenleme işlemi yapabilirsiniz. Sonuçlara siz bile inanamayacaksınız. iOS cihazlarınızda kullanabileceğiniz bu resim düzenleme uygulamasının tek dezavantajı ücretli olmasıdır.

iPhone İçin Facetune Uygulaması İndir Download

iPad İçin Facetune Uygulaması İndir Download

iPad Facetune Uygulaması Tanıtım Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com