Kategoriler
iOS Özel

iPhone ve iPad’de (iOS) Güncelleme Uyarılarını Açma/Kapatma

iPhone ve iPad Güncellemeleri Uyarıları

iOS işletim sistemli iPhone, iPad ve iPod touch akıllı telefon ve tabletlerinizde iOS güncellemeleri ile ilgili uyarılar bazen can sıkabiliyor. Çünkü sürekli olarak güncelleme olduğunu görmek bir yerden sonra insanda rahatsızlık hissi uyarndırıyor. Ama bunun bir çözümü var. Yani iOS için gelen bu güncelleme uyarılarını kapatabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone ve iPad Güncellemeleri Devre Dışı Bırakma

Bu güncelleme uyarılarını devre dışı bırakmak için öncelikle iPhone, iPad ve iPod touch cihazınızdan Safari tarayıcısını açın. Daha sonra tarayıcının adres bölümüne hikay.github.io/app/NOOTA.mobileconfig yazısını yazıp giriş yapın.

Bundan sonra sizden profil girmenizi isteyecek. İstenilen talimatları takip edin ve profilinizi yükleyin. Daha sonra iPhone, iPad ve iPod touch cihazınızı yeniden başlatın. iOS cihazınız açıldığında “Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme” yolunu izleyin ve yeni güncellemeleri kontrol edin. Buradan da görebileceğiniz gibi artık iOS cihazınızın hep güncel olduğunu göreceksiniz.

Bu şekilde sürekli güncel olduğunuzu göstermesinin nedeni oluşturduğunuz profil cihazınızı tvOS beta programına kaydetmesi.

iPhone ve iPad Güncelleme Uyarılarını Açma (Aktif Etme)

Bu durumu geri döndürmek için yani iOS’dan gelen güncelleme uyarılarını yeniden almak için ise profilinizi silip iPhone, iPad ve iPod touch cihazınızı yeniden başlatmanız yeterli.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com