Kategoriler
iOS

iPhone ve iPad’e Jailbreak Yapılmadan Twitter++ Yükleme

PC Olmadan Jailbreak Olmayan iPhone ve iPad’e Twitter++ Yükleyin

Twitter++ uygulaması çeşitli özellikler ve diğer popüler uygulamalarla entegrasyon geliştiren, iOS için resmi Twitter uygulamasının değiştirilmiş bir versiyonudur. Döndürülen uygulama App Store’da mevcut değildir ve bunu yüklemek için genelde iPhone’unuzu veya iPad’inizi derhal iptal etmeniz gerekir. Ancak bu yazıda jailbrake yapılmamış iPhone akıllı telefonunuzda veya iPad tabletinizde Twitter++ uygulamasının nasıl kurulacağını anlatmaya çalışacağız.

Sponsorlu Bağlantılar

Bilgisayar Olmadan Twitter++ Yükleme

Jailbreak yüklenmemiş iPhone akıllı telefon ve iPad tabletinize Twitter++ uygulamasını yükleyebilirsiniz. Üstelik bilgisayara bağlamadan bu işi yapabilirsiniz. Build Store, iOS cihazınızı jailbreak yapmadan App Store dışından uygulamaları yüklemenizi sağlayan bir üçüncü taraf uygulama mağazasıdır. Twitter++ uygulaması, Build Store’da mevcut ve dolayısıyla buradan bilgisayar kullanmadan jailbrake olmayan iOS cihazınıza doğrudan yükleyebilirsiniz. Build Store, ücretli abonelik tabanlı bir modeli kullanır ve cihaz başına 9.99 Dolar tutarında bir ücret alır.

ÖNEMLİ-1: Twitter++ uygulaması sıkıştırılmış bir uygulamadır ve resmi ile aynı Bundle Kimliğine sahiptir. Bu nedenle, uygulamanın orijinal ve düzeltilmiş sürümünü aynı cihaza eşzamanlı olarak yükleyemezsiniz. Güncelleştirilmiş sürümü yüklemek için Twitter++ uygulamasının orijinal veya önceki sürümünü kaldırmanız gerekir.

Build Store’dan Twitter++ uygulamasını yüklemek, herhangi bir bilgisayar gerektirmez. Uygulamayı App Store’dan indirmek gibi doğrudan iPhone veya iPad cihazınıza yükleyebilirsiniz. Aşağıdaki adımlar iOS cihazınıza Twitter++ uygulamasını yüklemenizi sağlayacaktır;

1 – Eğer Twitter’ın resmi sürümünü veya herhangi bir Twitter++ sürümünü yüklü ise kaldırın.

Sponsorlu Bağlantılar

2 – Yeni bir Build Store hesabı için kaydolun ve iOS cihazınızı kaydedin.

3 – Kayıtlı iOS cihazınızda Safari’yi açın ve Twitter++ uygulaması sayfasına gidin.

4 – Yükle düğmesine dokunun.

5 – Kayıtlı iOS cihazınıza Twitter++ yüklenecektir.

Twitter++ Özellikleri

iPhone’unuza veya iPad’inize Twitter++ uygulamasını yüklediğinizde uygulama içinde aşağıdaki ek özelliklerin kilidini açarsınız.

  • İçeriği Paylaşın
  • Tweetleri Paylaş
  • Medyayı Kaydet / Paylaş
  • Doğrudan Mesaj Paylaşımı
  • YouTube entegrasyonu
  • Instagram entegrasyonu
  • Web tarayıcı Entegrasyonu
  • Klavyeyi Oluştur üzerinde göster
  • Otomatik Uzun Tweet Oluşturma
  • Kolay Erişim Listesi
  • Favoriyi Onayla
  • Tweet’de Takip Et
  • Durum Çubuğu’nu Kaldır
  • Zaman Çizgisi Rozetleri

ÖNEMLİ-2: App Store’dan Twitter’ın güncellenmiş bir sürümünü yüklemek, düzeltilmiş sürümü üzerine yazabilir. Bu nedenle, Twitter++ uygulamasında sağlanan tüm düzeltilmiş özellikleri kaybedebilirsiniz.

Twitter++ Yüklemek Güvenli mi?

Build Store’un içerik politikası üçüncü taraf uygulama mağazalarında bulunan herhangi bir uygulamanın “MUTLAKA cihaza veya cihazın sahibine zarar vermemesi” gerektiğini belirtmektedir. Build Store’a göre, Build Store’da bulunan uygulamalar dahili olarak kötü niyetli kod ve istikrar açısından incelenmektedir. Build Store yetkilileri mağazadaki uygulamaların tamamen güvenli olduğunu belirtmekteler.

Sponsorlu Bağlantılar

Bununla birlikte Build Store orijinal uygulama geliştiricileri tarafından (örneğin, hesapların devre dışı bırakılması) kullanıcıya yapılan herhangi bir işlemden, düzeltilmiş uygulamaların kullanımı için herhangi bir sorumluluk üstlenmez.

ÇOK ÖNEMLİ: Makale yalnızca jailbrake olmayan iOS cihazlara Twitter++ yüklemek için bir bilgi amaçlı yazılmıştır. Meydana gelecek sorunlardan kendiniz sorumlusunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com