Kategoriler
iOS Ne & Nasıl

iPhone’da Birden Fazla WhatsApp Hesabı Kullanma

iPhone’da Çoklu WhatsApp Hesabı Kullanılabilir mi?

Birçok insan bazı nedenlerden dolayı birden fazla WhatsApp hesabı kullanmak isteyebilir. Ama bilindiği gibi bir WhatsApp hesabı kullanmak için telefon numarası giriyorsunuz ve ikinci bir hesap için ayrı bir numara gerekli. Peki aynı telefonda birden fazla WhatsApp hesabı kullanmak mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

iPhone akıllı telefonlarda birden fazla yada diğer bir tabirle çoklu WhatsApp hesabı açıp kullanabilirsiniz. Ama iPhone modellerinde bu gibi işlemler için genellikle jailbreak yapılmakta. Ama bizler jailbreak ihtiyacı duymadan birden fazla WhatsApp hesabını aynı anda kullanabileceğiniz anlatmaya çalışacağız.

iPhone Birden Fazla WhatsApp Hesabı Aynı Anda Kullanma

Bunun için ekstra bir uygulamaya ihtiyacınız var. Bu uygulama App Store’da mevcut. Yükleyeceğiniz bu uygulama WhatsApp uygulaması ile paralel olarak çalışacaktır. Hiç bir fikriniz olmasa dahi kolaylıkla yapabileceğiniz bir işlem.

1 – WhatsApp hesabınızı Google Drive hesabınıza yedekleyin.

2 – WhatsApp uygulamasını iPhone telefonunuzdan kaldırın.

3 – Tutu Helper App uygulamasını App Store’dan indirin ve yükleyin (http://www.tutuapp.vip/ adresinden de indirebilirsiniz. Buradaki VIP sürümünü değil standart sürümü indirin). Bu uygulama iPhone telefonunuza özelleştirilmiş WhatsApp yükleyecektir.

4 – Uygulamayı yüklemek için Install butonuna dokunun. Yalnız yüklerken iPhone telefonunuz güvenli olmadığına dair size uyarı verecektir. Bu uyarı kaldırmak için “Ayarlar > Genel > Profil ve Aygıt Yönetimi > Winner Media Co.” yolunu izleyin ve Trust butonuna dokunun.

Sponsorlu Bağlantılar

5 – Uygulamayı yükledikten sonra bu uygulama içinde arama bölümüne WhatsApp++ yazıp aratın.

6 – Uygulamayı bulduktan sonra Get It butonuna dokunarak uygulamayı yükleyin.

7 – “Ayarlar > Genel > Profil ve Aygıt Yönetimi > suzhou ding chi network technology co., Ltd” yolunu izleyip “Trust” butonuna dokunun.

8 – Uygulamayı çalıştırın ve kullanmaya başlayın ama bunun için ikinci telefon numarası kullanıp doğrulama yapmalısınız.

9 – Eğer 3. hatta 4. WhatsApp hesabı kullanmak istiyorsanız Tutu uygulamasında Watusigold ve Watsusilver adlı uygulamaları yükleyebilirsiniz. Yalnız yükledikten sonra yine güvenlik iznini açmalısınız.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com