Kategoriler
İnternet

İşinizin Büyümesine Yardımcı Olacak 10 Instagram Araçları

İşinizi Büyütürken İnstagramı Kullanın

Neredeyse herkes Instagram kullanıyor. Instagram1 fotoğraf, video çekmenizi ve onları Facebook, Twitter gibi sosyal ağ sitelerinde paylaşmanızı sağlayan en popüler çevrimiçi sosyal medya hizmetlerinden biridir. Bunun dışında Instagram’ın işletmenizin büyümesine nasıl yardımcı olabileceği hakkında bir fikriniz var mı? Instagram işletmenizin pazarlamasında yardımcı olabilecek bir sosyal medya ve pazarlama aracı olabilir. Alıcıları mağazanıza sadece Instagram ile davet edebilirsiniz. Cep telefonunuzla herhangi bir yerden ürün veya hizmetlerinizin en son resimlerini yükleyin, ürünle ilgili bilgileri, satış, konum, ayrıntılar ve müşterilere bildirmek istediğiniz başlıklar gibi başlıklar halinde paylaşın.

Sponsorlu Bağlantılar

Çalışırken veya diğer etkinliklerde kendinizden ve çalışanlarınızdan fotoğraf çekebilir ve insanların çalışanlarınızı ne kadar değer verdiğinizi bildirmesine izin verirsiniz. Ürününüzde indirim veya özel teklifler sunabilirsiniz. Instagram eşzamanlı olarak yaratıcı olmanın yanı sıra işinizi teşvik edecek harika bir araçtır. Bir sonraki aşamaya geçmenize yardımcı olacak çeşitli Instagram araçları bulunmaktadır. Şimdi bu Instagram araçlarına göz atalım.

Etiket (Tagboard)

Etiket içeriği sosyal medyadan deneyimlemenize izin verecek bir Instagram aracıdır. Etiket, ortak hashtag’leri paylaşan paylaşan Twitter ve Facebook içeriklerini arar. Etiketinizi oluşturabilir ve görüntüleyenleri markanız hakkında konuşmaya teşvik edebilirsiniz. Mesajları metin, fotoğraf veya video aracılığıyla gösterebilirsiniz. Etiket ayrıca basit bir gömülü kod kullanarak kendi sosyal merkezinizi oluşturmanıza izin verir.

Instagram for Business

Instagram for Business işletmenizin marka haline gelmesine yardımcı olacak araçlar sağlayan en iyi araçlardan birisi. Markanızın hikayesini paylaşabilir ve İş blog’undan ipuçları ve fikirler alabilirsiniz. Ayrıca başarı öyküsünü ve benzersiz kimliklerini nasıl yansıttığını bilmek için ideal markalarınızı takip edebilirsiniz. Bunun için https://business.instagram.com/ adresine gidin.

Tekrar Yayınla (Repost)

Repost yani Tekrar Yayınla ile (Twitter’daki retweet ile aynı) fotoğraflarınızın kolajını yapabilir ve takipçilerinizle paylaşabilirsiniz. Ayrıca güzel metin görüntüleri ve keyifli video slayt gösterisi oluşturmanıza da olanak tanır. Tekrar Yayınla, iOS ve Android için de kullanılabilir. Fotoğraflarınızı herhangi bir yerden telefon veya masaüstünden yeniden yerleştirebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

SnapWidget

Web sitenizde SnapWidget görüntüleri görüntülemek istiyorsanız, doğru yer. Bu araç, Instagram galerisini widgetın görünümüyle katıştırmanıza olanak tanır. SnapWidget’ın yüklenmesi kolaydır. Widget’i sitenize kopyalama ve yapıştırma snippet’i gibi basit eklemeniz yeterlidir. Instagram fotoğraf galerisi belirli bir kullanıcı adı veya hashtag için blogunuzda veya web sitenizde görüntüleyebilirsiniz.

INK361

INK361 Instagram hesabınızı yöneten bir web uygulamasıdır. INK361 ile Instagram anlarınızı tekrar yapayabilirsiniz. En popüler Instagram kullanıcılarını takip edebilir ve bağlı kalabilirsiniz. Takip edebileceğiniz kullanıcıları Çevreler’e göre düzenleyebilir, her yeni yayın için uyarı oluşturabilirsiniz. INK361 ayrıca albümünüzü oluşturmanıza izin verer, Instagram hesabınızı analiz eder ve zaman içindeki sosyal etkinizi takip eder.

Piqora

Piqora markaların ve perakendecilerin ROI ve satış üretmesine yardımcı olan sanal pazarlama platformudur. Piqora Instagram, Pinterest ve UGC için tam bir çözümdür. Daha iyi içerik bulmanızı sağlar. Fotoğrafları anahtar kelimeler, kategoriler, etkinlikler ve ürünlerle arayabilirsiniz. Bu resimleri, içerik pazarlamacılığı ve e-ticarette de kullanabilirsiniz. Piqora kullanımı kolaydır ve saatler içinde yaşamanıza izin veren kolay kuruluma sahiptir.

Collecto

Collecto Instagram resimlerin keyfini çıkarmanızı sağlayan bir web platformudur. Instagram hesabınızla verilerinizi eşleştirebilir ve ilginç istatistikler alabilirsiniz. Fotoğrafa inanılmaz yeni bir yolla göz atabilirsiniz. Collecto fotoğraflarınızı kolayca bulabilmeniz için düzenlemenizi ve doğru istatistikleri almanızı sağlar.

Crowdfire

Crowdfire Instagram ve Twitter hesabınızı yöneten ve takip eden inanılmaz bir araçtır. Takip etmek için ilgili kullanıcıları kolayca bulabilirsiniz. Tüm sosyal medya güncellemelerini takipçilerinizi nasıl etkilediği gibi takip edin. Twitter ya da Instagram’ın herhangi bir hesabı arasındaki ilişkiyi kontrol edebilirsiniz. Crowdfire’a Web, Android veya iOS’dan erişebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Offerpop

Offerpop özellikle günümüzün sosyal ve mobil müşterileri için bir etkileşim pazarlama platformudur. Markanızla otomatik olarak ilgilenen tüm müşterilerin bir veritabanını otomatik olarak oluşturur. Markanız veya ürününüz hakkındaki içeriği oluşturabilir, görüntüleyebilir ve analiz edebilirsiniz.

Picdeck

Picdeck daha iyi bir yol izleyebilmeniz için her kullanıcı ve hashtag için sütun eklemenizi sağlar.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com