Kategoriler
Android iOS

Kan Lazım Uygulaması İle Hayat Kurtarın

Acil Kan İhtiyacına Çözüm Getiren Uygulama

Bilindiği gibi birçok nedenden dolayı acil kan ihtiyacı doğmakta ve kan bulunamadığı için birçok insan hayatını kaybetmekte. Bu büyük sorunu ve tabi ki hayatlar son bulmasın diye Süleyman Demirel Üniversitesindeki 2 öğrenci Kan Lazım isimli uygulamayı geliştirdi. Böylece çevrenizde acil kana ihtiyacı olanları görebilecek ve hayatlarını kurtarabileceksiniz. Eftal Yurtseven ve Serkan Özdemir isimli geliştiricilerin uygulamayı çıkarma amaçlarını ise “Kan ihtiyacı olanlar ile bağışta isteyenleri aynı platformda buluşturmaya karar verdiklerini” ifadeleriyle açıkladılar.

Sponsorlu Bağlantılar

Uygulamaya Kayıt Olun

Uygulamayı kullanabilmek için öncelikle bulunduğunuz çevre, doğum tarihiniz, telefon numarası ve kan grubu bilgilerini girmelisiniz. Bu bilgiler hastane dahil 3. kişiler ile paylaşılmamakta. Eğer çevrenizde acil kana ihtiyacı olan birileri olursa size bildirim geliyor ve bu bildirim saatini siz seçebiliyorsunuz.

Size gelen bildirimde kana ihtiyacı olanın iletişim bilgileri verilmekte. Uygulama hem Android hemde iOS platformları için ücretsiz olarak yayınlanmakta.

Kan Lazım Video

Android İçin Kan Lazım Uygulaması İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com