Kategoriler
İnceleme

Konuş Yazdır (Android) İnceleme

Konuş Yazdır Uygulaması

Son zamanların Google Play’de en popüler olan uygulamalarından birisi olan Konuş Yazdır uygulamasını sizlere tanıtacağız. Bezimde dikkatimizi çeken bu uygulamayı denedik ve sizlere anlatmaya karar verdik.

Sponsorlu Bağlantılar

Nedir? Ne İşe Yarar?

Konuş Yazdır isimli uygulama konuşara yada yazarak notlar almanızı sağlayan bir uygulamadır. Konuşarak kolaylıkla not almanızı sağlar. İsterseniz de yazarak da not almanıza olanak tanır.

Konuş Yazdır 1

Konuş Yazdır Nasıl Kullanılır?

Daha sonra ise uygulamayı başlatın.Uygulamanın kullanımı oldukça basittir. Kocaman “Sesli Not Al” yazan butona tıklayın. Tıkladığınız vakit Google’un sesli komut sistemi çalışacaktır ve konuşmanızı isteyecektir. Sizde bu sırada sesli notunuzu konuşarak bırakın. Konuşmanız bitince notunuz ekrana eklenecektir.

Konuş Yazdır 2

Sesli not bırakmak istemiyor ve yazmak istiyorsanız notunuzu seçeneklerden “Bir not yaz” diyerek notunuzu yazabiliyorsunuz. Eklediğiniz notu silmek istediğiniz ise notun üzerine dokunup beklediğiniz vakit “Notu sil” seçeneği çıkacaktır. Yada notun üzerine tıklayın ve açılan pencereden notunuzu silin.

Yazdığınız notları isterseniz Twitter!da da paylaşabilirsiniz. Aldığınız notun üzerine tıklayıp görüntülediğinizde Twitter’da paylaşma seçeneğini göreceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com