Kategoriler
Ne & Nasıl

Konuşarak (Ses İle) Telefonda Alarmı Kapatma

Alarmı Sesiniz  İle Kapatmak Mümkün mü?

Çalışanlar, öğrenciler, öğretmenler, memurlar v.b. herkes sabahları uyanmak için alarm kurarlar. Alarm kurduğunuz saatte telefondaki alarmı kapatmak için telefonu elinize almalı ve alarmı kapat butonuna dokunmalısınız. Ama isterseniz sesiniz ile alarmı kapatabilirsiniz. Peki nasıl mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Ses İle Telefon Alarmını Kapatmak

WakeVoice Trial alarm clock Uygulaması İle

Konuşarak telefon alarmını kapatmak için ekstra bir uygulamaya ihtiyacınız var. Bunun için WakeVoice Trial alarm clock isimli uygulamayı telefonunuza yükleyin. Daha sonra uygulamayı açın ve bir alarm kurun.

Daha sonra uygulamanın seçenklerinden Voice Recognition seçeneğini aktif edin. Daha sonra ekrandaki Test bölümüne dokunup uygulamayı test edebilirsiniz.

Bu uygulama ile alarm kurduğunuz zaman alarm çalacak ve Google dinleme aracı devreye girecektir. Alarmı durdurmak için Stop demeniz gerekiyor.

Voice Snooze Alarm Uygulaması İle

Voice Snooze Alarm isimli uygulamayı da kullanabilirsiniz. Öncelikle bir alarm kurun. Sonra uygulamada Ayarlar bölümüne girin ve Deactivate Voice Command seçneğini aktif edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Alarm çaldığında alarmı sesiniz ile yani konuşarak kapatmak için Deactivate demeniz yeterli. İsterseniz bir deneme yapıp nasıl olduğunu görün.

NOT: UYGULAMA MAĞAZADAN KALDIRILDIĞI İÇİN BENZER UYGULAMALARIN BULUNDUĞU SAYFAYA YÖNLENDİRİLECEKSİNİZ.

Voice Snooze Alarm İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com