Kategoriler
Android iOS

Köpek Balığı Oyunu – Hungry Shark World

Android ve iOS İçin Köpekbalığı Oyunu

Hungry Shark World oyunu hem Android hemde iOS platformu için yayınlanan bir köpek balığı oyunudur. İlk oyun olan Hungry Shark Evolution oyunu başarı yakaladıktan sonra devam niteliğindeki bu oyunda yine bir köpek balığını kontrol ediyoruz ve hayatta kalmaya çalışıyoruz.

Sponsorlu Bağlantılar

App Store’dan iOS işletim sistemli iPhone, iPad ve iPod touch cihazlar için, Google Play Store’dan Android işletim sistemli akıllı telefon ve tabletler için ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Üstelik Türkçe dil desteği de mevcut. Yalnız bu oyun kısa sürede bağımlılık yapmakta. Demesi bizden…

iPhone ve iPad için Hungry Shark Evolution İndir

Android için Hungry Shark Evolution İndir

Windows Phone için Hungry Shark Evolution İndir

PC İçin Hungry Shark Evolution İndir

hungry-shark-world-android-ios-3

Hikaye yine aynı. Aç olan köpek balıkları dünyanın dört bir yanına yolculuk ediyorlar. Tabi sizde köpek balığınız ile denizlerde ve okyanuslarda karnınızı doyurarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. Oyunu en ilginç kılan özellik ise köpek balıklarının yemek menüsünde insanlarında olması.

hungry-shark-world-android-ios-2

Bu oyunda bir önceki oyun olan Hungry Shark Evolution’a göre daha fazla köpek balığı türü ve daha fazla mekan var. Deniz canlıları, insanları ve hatta kuşları dahi yiyebiliyorsunuz. Tek amacınız ise açlıktan ölmemek. Harita üzerinde tehlikeli yerleri keşfederek daha fazla yiyecek bulun.

hungry-shark-world-android-ios-1

Android İçin Hungry Shark World İndir

iPhone ve iPad İçin Hungry Shark World İndir

Hungry Shark World Tanıtım Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com