Kategoriler
Android iOS

Kotayı Az Tüketen Resmi Twitter Uygulaması Çıktı – Twitter Lite

İnterneti Bitirmeyen Twitter Lite Çıktı

Daha önce Facebook, Skype gibi popüler hizmetler tarafından geliştirilen sade ve özellikle interneti az tüketen Lite sürümlerine Twitter’da eklendi. Telefonu eski olduğu için Twitter uygulamasını kullanamayanlar, kota sıkıntısı yaşadığı için Twitter’a rahat rahat giremeyenler için geliştirilen bu uygulamanın birçok avantajı var.

Sponsorlu Bağlantılar

Kota Dostu Resmi Twitter Uygulaması

Bu uygulamada Twitter hesabınız %30 daha hızlı açılıp yükleniyor. Çünkü karmaşık özellikler yok. Sadece basit ve kullanıcıların ihtiyaç duydukları hizmetler basit bir şekilde devrede. Zaman akışı, mesajlar, trendler, tweetler, profil bilgileri, bildirim özellikleri gibi hizmetleri uygulamada bulabilirsiniz. Ayrıca resim ve video yükleme işlemlerini de yapabiliyorsunuz.

Düşük veri kullanımı yani interneti az harcayan sürümü olan bu Lite sürüm teoriye göre %70 veri tasararufu sağlamakta. Bu sürümün en güzel özelliklerinden birisi de internetiniz olmasa dahi çevrimdışı olarak kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Twitter Lite uygulamasına sahip olabilmek için akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden https://mobile.twitter.com/ adresine giriş yapmalısınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com