Kategoriler
Ne & Nasıl

Lenovo Vibe X2 Fabrika Ayarlarına Geri Yükleme

Lenovo Vibe X2 Fabrika Ayarlarına Nasıl Geri Yüklenir?

Lenovo Vibe X2 akıllı telefonunuzu fabrika ayarlarına geri döndürmek çok kolay bir iş. Sadece birkaç adımda telefonunuzu fabrika ayarlarına getirebilirsiniz. Ama bu işlemi yapmadan önce telefonunuzdaki bütün verilerinizi yedeklemelisiniz. Örneğin rehber, galeri, measjlar, uygulamalar, oyunlar v.b. Şimdi gelelim fabrika ayarlarına geri yüklemeye.

Sponsorlu Bağlantılar

Öncelikle “Ayarlar” menüsüne girin. Ardından “Yedekle ve sıfırla” bölümüne ve karşınıza çıkan ekranda “Fabrika verilerine sıfırla” seçeneğine dokunun. Karşınıza gelen ekranın en altında “Telefonu sıfırla” bölümüne bastığınız zaman telefonunuz fabrika ayarlarına geri gelecektir. Yani telefonu ilk satın aldığınız gün ki gibi olacak.

Lenovo Vibe X2 Hafıza Ne Kadar Dolu?

Lenovo Vibe X2 fabrika ayaları hafıza durumu

Lenovo Vibe X2 akıllı telefonun dahili depolama alanı 32 GB’dır. Eğer bu hafızadaki doluluk oranını görmek isterseniz bu işlemde birkaç adımdan oluşuyor. Doluluk oranından kastımız işletim sistemi olsun, uygulama ve oyunlar olsun, galeri olsun ve diğer bilgiler olsun hepsinin ne kadar alan kapladığını görebilirsiniz.

Bunun için öncelikle “Ayarlar” menüsüne, sonrasında ise “Depolama” menüsüne giriyorsunuz. Karşınıza çıkan ekranda artık telefonunuzdaki hafızanın doluluk oranını görebilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com