Kategoriler
Ne & Nasıl

Lenovo Vibe X2 İçin Bağlantı Ayarları

Lenovo Vibe X2’de Bluetooth Açma

Öncelikle “Ayarlar” menüsü giriyoruz. Ardından çıkan ekranda “Bluetooth” yazısını göreceksiniz. Buradan Bluetooth menüsüne girdikten sonra karşınıza çıkan ekranda Bluetooth yazısı ve yanında bir kutucuk göreceksiniz. Bu kutucuk eğer siyah renkli ise Bluetooth kapalı demektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bluetooth’u açmak için kutucuk içindeki çubuğu sağ doğru kaydırın. Böylece kutucuk mavi renkli olacak ve Bluetooth açılmış olacaktır. Siz Bluetooth’u açtıktan sonra hemen altta çevrenizdeki Bluetooth’u açık olan cihazları göreceksiniz. Artık bağlanmak istediğiniz cihaza Bluetooth üzerinden bağlanabilirsiniz.

Wi-Fi (Kablosuz Bağlantı) Nasıl Açılır?

Lenovo Vibe X2 akıllı telefonunuzda wi-fi açmak isterseniz izlemeniz gereken öncelikle “Ayarlar” menüsüne girmek. Ardından karşınıza çıkan sayfada Wi-Fi seçeneğine dokunmak. Buradan kutucuktaki çubuğu sağa kaydırarak Wi-Fi açabilirsiniz. Kablosuz bağlantıyı açtıktan sonra hemen altta çevrenizdeki wi-fi noktalarını göreceksiniz. Buradan artık bağlanmak istediğiniz kablosuz bağlantıya bağlanabilirsiniz.

Lenovo Vibe X2 bağlantı ayarları

Taşınabilir Wi-Fi Noktası Nasıl Oluşturulur?

Taşınabilir kablosuz balantı noktası oluşturmak için öncelikle “Ayarlar” menüsüne girmelisiniz. Ardından “Wi-Fi ve Ağlar” menüsünün en altında bulunan “Diğer” seçeneğini seçin. Buradan “Erişim Noktası” bölümüne girin ve karşınıza çıkan ekranda kutucuk içindeki çubuğu sağa kaydırın. Böyle yapınca karşınıza “İpuçlarını Etkinleştir” uyarısı çıkacaktır. Bu uyarıda “Etkinleştir” seçeneğini seçin. Böyle yapınca “Wi-Fi erişim noktası” yazısı altında “Wi-Fi yapılandırma bilgileri” bölümü açılacaktır. Buraya girin ve bilgileri doğru bir şekilde doldurun. “Kaydet” dedikten sonra artık Wi-Fi noktası oluşturmuş oluyorsunuz.

3G Bağlantısı Nasıl Açılır?

Bunun için “Ayarlar” menüsüne, sonrasında “Mobil Ağlar” menüsüne girin. Karşınıza çıkan menüde “Tercih edilen ağ türü” bölümüne giriş yapın. Karşınıza çıkan seçeneklerden “GSM/WCDMA otomatik” seçeneğini seçin.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com