Kategoriler
Ne & Nasıl

Lenovo Vibe X2 İçin Tarayıcı Ayarları

İnternet Geçmişini Silme

Bu yazımızda Lenovo’nun iddaalı akıllı telefon modellerinden olan Vibe X2 akıllı telefon için internet geçmişinin nasıl silindiğini anlatacağız. Lenovo Vibe X2 akıllı telefonda Google Chrome hazır ön yüklü olarak geliyor. Dolayısıyla internete Chrome üzerinden giriyorlar. Bizde Chrome web tarayıcısında ön belleğin nasıl temizlendiğini yani internet geçmişinin nasıl silindiğini göstereceğiz.

Sponsorlu Bağlantılar

Öncelikle Lenovo Vibe X2 akıllı telefonunuzdaki Chrome internet tarayıcısını açın. Chrome açıkken sol en altta bulunan butona basın ve çıkan menüde “Geçmiş” yazısına dokunun. Ardından karşınıza bir ekran çıkacaktır. Bu ekranın en altında “Tarama verilerini temizle” yazısı göreceksiniz. Buraya dokunduğunuz zaman karşınıza çıkan ekranda size bazı seçenekler sunuluyor. Bu seçeneklerde tarayıcıdan hangi bilgileri silmek istediğiniz soruluyor. Buradan silmek istediğiniz alanların yanındaki kutucuğa dokunarak işaretleyip alt bölümdeki “Sil” butonuna basın. Hepsi bu kadar.

Lenovo Vibe X2 tarayıcı ayarları

Tarayıcı Çerezlerini Aktif Etme

Öncelikle Lenovo Vibe X2 akıllı telefonunuzdaki Chrome internet tarayıcısını açın. Chrome açıkken sol en altta bulunan butona basın ve çıkan menüde “Ayarlar” yazısına dokunun. Ardından karşınıza bir ekran çıkacaktır. Bu ekranın en altında “İçerik Ayarları” yazısı göreceksiniz. Buraya dokunduğunuz zaman karşınıza çıkan ekrandaki “Çerezleri kabul et” yazısının yanındaki kutucuğu işaretleyin. Hepsi bu kadar.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com