Kategoriler
Mobil

Lenovo Vibe X2 Yapılandırma Ayarları

Lenovo Vibe X2 Yapılandırma Ayarlarını Ayarlama

Lenovo Vibe X2 akıllı telefon sizlere gerçek 8 çekirdek performansı vaad ediyor. Ayrıca renkli ve canlı tasarımı ile dikkat çekiyor. Sahip olduğu özellikler ise iyi sayılır. 13 MP arka kamera, 5 MP ön kamera, 2 GB Ram, 8 çekirdek MediaTek True8Core işlemci, 4G desteği, 5 inç ebatında Full HD ekran, Android 4.4 KitKat işlemci ve daha fazlası. Peki Lenovo Vibe X2 hakkında ne kadar bilgiye sahipsiniz. Yani bu akıllı telefona ne kadar hakimsiniz. Sizlere bu yazımızda Lenovo Vibe X2 akıllı telefonun yapılandırma ayarlarını anlatacağız.

Sponsorlu Bağlantılar

İnternet Ayarları ve MMS Nasıl Yapılır?

Lenovo Vibe X2 için internet ayarlarını yapmak istiyorsanız öncelikle simgesi dişli çarka benzeyen “Ayarlar” menüsüne girmelisiniz. Karşınıza çıkan ekranda “Mobil ağlar” bölümüne girin. Daha sonra “APN’ler” seçeneğini seçin. Bu noktadan sonra karşınıza çıkan sayfada ister mevcut profilleri güncelleyin isterseniz yeni bir profil ekleyin. Yeni bir profil eklemek için telefonunuzun sol en alt köşesindeki (ekranın hemen altında) tuşa dokunun. Karşınıza “Yeni APN” ve “Varsayılana sıfırla” seçenekleri çıkacaktır. Siz “Yeni APN”yi seçin. Bu bölümde dolduracağınız alanlar kullanmış olduğunuz operatöre göre değişmektedir. Operatörünüze göre alanları doldurduktan sonra yine sol en altta bulunan butone basın ve “Kaydet” deyin. Ardından telefonunuzu kapatıp açın.

Lenovo Vibe X2 Akıllı Telefonda Turkcell, Vodafone ve Avea İnternet Ayarları İçin Tıklayın…

Lenovo Vibe X2 akıllı telefon

İnternet Açıp Kapama Nasıl Yapılır?

Lenovo Vibe X2 akıllı telefonda interneti açıp kapatmak istiyorsanız öncelikle simgesi dişli çarka benzeyen “Ayarlar” menüsüne girmelisiniz. Karşınıza çıkan ekranda “Mobil ağlar” bölümüne girin. Karşınıza çıkan ekranda en üstte “Veri Bağlantısı” seçeneğini göreceksiniz. Buradan akıllı telefonunuzun internetini açıp kapatabilirsiniz. Bu bölümden interneti açarsanız ücretlendirme hattınızdaki paralardan düşer. Eğer internet paketiniz varsa internet paketinizden düşer.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com