Kategoriler
Mobil

LG G Pad 7.0, LG G Pad 8.0 ve LG G Pad 10.1 Tabletler Tanıtıldı

LG Atağa Kalktı

Son zamanlarda merakla duyurulması beklenen üst seviye akıllı telefon LG G3 ismiyle gündemden düşmeyen LG, tablet modellerini tanıttı. Hemde 3 tane birden. Bilindiği gibi LG, son olarak LG Isai FL isimli akıllı telefonunu tanıtmıştı. Bu kez G model tabletlerini resmen duyurdu. LG, LG G Pad 7.0, LG G Pad 8.0 ve LG G Pad 10.1 tablet modelleri ile karşınızda.

3 Tablet Birden

LG’nin tablet pazarında adı çok sık duyulmuyor. G Pad 8.3 isimli tableti ile bir süredir çekildiği tablet pazarına geri dönen LG, 3 yeni tableti daha kullanıcıların beğenisine sundu. LG G Pad 7.0’ın tek elle kullanmak isteyenler, LG G Pad 8.0’ın multimedya özelliklerine önem verenler ve LG G Pad 10.1’in tableti bilgisayar gibi her işte kullanabilmek isteyenler için geliştirildiği açıklandı.

Sponsorlu Bağlantılar

2014 LG G Pad tabletler

MedPi 2014 Etkinliğinde Boy Gösteriyorlar

Yeni tabletler satışa çıktıktan sonra geçtiğimiz aylarda satışa çıkan G Pad 8.3’ün de pazarda kalacağı tahmin ediliyor. Bu sayede 4 farklı ekran boyutuna sahip tabletleri ile tablet piyasasına hızlı bir geri dönüş yapan LG’nin sektörde başarılı olup olamayacağı şimdiden merak konusu. Yazılım özellikleri ise, Android 4.4.2 kitkat işletim sistemi üzerine kurulu olan yeni nesil UX arayüzü olacaktır. Son dönemde popülerliği gittikçe artan KnockCode’de yer alacaktır.

2014 LG G Pad tabletler-2

LG G Pad 7.0 Tabletin Özellikleri

  • İşlemci; 1.2 GHz 4 çekirdekli Snapdragon 40
  • Ekran; 1280×800 Piksel çözünürlükte 7 inç ekran
  • Arka Kamera; 3.2 Megapiksel
  • Ön Kamera; 1.3 Megapiksel
  • RAM; 1 GB
  • Dahili hafıza; 8 GB
  • Android 4.4.2 işletim sistemi

Diğer LG G Pad 8.0 ve LG G Pad 10.1 tabletlerinde yaklaşık özelliklerde olması bekleniyor. Bu sıralar yapılan MedPi 2014 etkinliğinde diğer modellerin özellikleri de kesinleşecek.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com