Kategoriler
Mobil

LG G3 Mini Versiyonu LG G3 S Teknik Özellikleri

Üst Sınıf Akıllı Telefonların Mini Geleneğine LG de Katıldı

Özellikle Samsung’da görmeye alışık olduğumuz ama sonraki süreçlerde HTC’de de yapılan üst seviye akıllı telefonların mini geleneğine son olarak LG, LG G3 modeli ile katıldı. Şuan için LG’nin en üst seviyeli akıllı telefonu olan LG G3 akıllı telefonu hakkında detaylı olarak sizleri buradan bilgilendirmiştik.

İşte bu LG G3 modelinin mini sürümü çıktı. Ama bir farkla. İsmi LG G3 Mini değil de LG G3 S olarak tanıtıldı. Hatta Asya pazarında LG G3 Beat olarak adlandırıldı. Adı her ne olursa olsun sonuçta bildiğimiz LG G3 akıllı telefonun küçük verisyonudur. İşte bu küçük versiyonun donanım özellikleri…

Sponsorlu Bağlantılar

LG G3 S Donanım Özellikleri (LG G3 Beat Donanım Özellikleri)

5 inçlik HD ekranı bulunan G3 s’te G3’teki arayüzün aynısı mevcut. Android 4.4 KitKat ile gelecek olan telefon Snapdragon 400 serisine mensup 4 çekirdekli 1.2GHz değerde işlemci bulunmakta.

LG G3 Mini - LG G3 S - LG G3 Beat
LG G3 Mini – LG G3 S – LG G3 Beat

1GB RAM’e, lazer otofokuslu 8MP ana kameraya, 1.3MP ön kameraya, 8GB dahili hafıza + microSD kart desteğine ve 2540mAh değerde bataryaya sahip. öncelikle G3 Beat ismiyle Güney Kore’de satışta olacak. Siyah, beyaz ve altın renk seçenekleri bulunan telefonun yine bu ay itibarıyla diğer pazarlara da gelmeye başlaması bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com