Kategoriler
Mobil

LG G3 Özellikleri Resmi Sitede Açıklandı

LG G3 Özellikleri Açıklandı

Daha önce LG G3 hakkındaki detayları buradaki haberimizde sizlere aktarmıştık. Ama artık tanıtılmasına birkaç gün kala resmi sitede özellikleri yayınlandı. Şuanda LG’nin en üst seviyeli akıllı telefonu olan LG G2 modelinden daha iyi özelliklere sahip olan G3 modelinde etkileyici birçok özellik bulunmakta.

Resmi Sitede Duyuruldu

Sızıntılara göre LG G3’te 5.5 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde 538 ppi değerinde Quad HD IPS ekran kullanılacak. Bu ekran ile LG’nin üst düzey bir görüntü kalitesi sunacağı aşikar. İşlemci bölümünde ise 4 çekirdekli Snapdragon 801 işlemciye yer verilecek. Henüz bu işlemcinin frekans hızı maalesef belli değil. LG G3’ün yüksek bir performans sunması için Snapdragon 801 işlemci 3 GB Ram ile beslenecek.

Sponsorlu Bağlantılar

LG G3 akıllı telefon açıklandı-1

Android 4.4 KitKat sürümü ile çıkış yapacak olan telefonda gelişmiş bağlantı seçenekleri de bulunacak. OIS destekli 13 MegaPiksel arka kamera ve selfie için güçlendirilmiş özel modların bulunduğu 2.1 MegaPiksel ön kamera LG G3’te yer alacak. Teknik özellikleri bu kadar gelişmiş olan ve 2K gibi batarya sömürecek olan LG G3’ün 3.000 mAh bir bataryaya sahip olacağı aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

LG G3 Teknik Özellikleri
LG G3 Teknik Özellikleri

Müzik bölümünde ise cihazın 24 Bit ses dosyalarını destekleyeceği belirtiliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com