Kategoriler
Ne & Nasıl

LG G4 Beat Ekran Görüntüsü Alma

LG G4 Beat Ekran Görüntüsü Alma Yöntemleri

LG G4 Beat model telefonda ekran görüntüsünü almak oldukça basit bir işlem. LG G4 Beat telefonun ekran görüntüsünü almanın tek bir yolu var. O da tuş kombinasyonlarını kullanmak.

Sponsorlu Bağlantılar

LG G4 Beat Tuş ile Ekran Görüntüsü Alma

Öncelikle LG G4 Beat telefonunuzda ekran görüntüsü almak istediğiniz ekranı açın. Sonrasında ise “Güç” tuşu ile “ses kısma” tuşuna aynı anda basın ve bir süre bekleyin. Böylece LG G4 Beat telefonunuzda ekran görüntüsü almış olursunuz.

Zaten ekran görüntüsü alındığı zaman fotoğraf çekerken çıkan sese benzer bir ses çıkacaktır ve ana ekranın üst kısmındaki bildirim bölümünde ekran görüntüsünü aldığınızı bildiren bir bildirim göreceksiniz.

LG G4 Beat Ekran Görüntüsü Nereye Kaydedilir?

LG G4 Beat model bir telefonda ekran görüntüsü her zaman Galeriye kaydedilir. Galeriye girdiğiniz zaman burada “Screenshots” isimli bir albüm göreceksiniz. Ekran görüntülerinin hepsi buraya kaydedilir.

LG G4 Beat Ekran Videosu Kaydetme

LG G4 Beat akıllı telefonda ekrandaki işlemlerin videosunu çekmek için ekstra bir uygulamaya ihtiyacınız var. Bunun için Google Play Store’a girip “ekran video kaydedici” veya “ekran videosu çekme” şeklinde aramalar yaparak ihtiyacınıza uygun uygulamayı indirin.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com