Kategoriler
Ne & Nasıl

LG G4 Beat Format Atma

LG G4 Beat Nasıl Format Atılır?

Bazı nedenlerden dolayı LG G4 Beat model telefonunuza format atmak isteyebilirsiniz. Eğer format atmaya karar verdiyseniz bunu yapmanın iki yolu var. Bunlardan birisi menü üzerinden fabrika ayarlarına döndürerek format atmak diğeri ise tuş kombinasyonu kullanarak format atmak.

Sponsorlu Bağlantılar

LG G4 Beat Telefona Format Atmadan Önce

ÇOK ÖNEMLİ: Her formattan önce yapmanız gerekenler;

1) Verilerinizi yedekleyin (rehber, galeri, mesaj v.b.).

2) Şarjınız en az %25 – %30 civarında olsun

3) Format işlemi sırasında asla müdahale etmeyin.

LG G4 Beat Menüden Format Atma

ÖNEMLİ-1: BAHSEDECEĞİMİZ ADIMLARI DİKKATLE OKUYUN VE ANLADIĞINIZDAN EMİN OLUN. AKSİ TAKTİRDE FORMAT İŞLEMİNİZ YARIDA KALIR.

ÖNEMLİ-2: EĞER DESEN KİLİDİNİ YADA KULLANILAN GMAİL HESAP BİLGİLERİNİ BİLMİYORSANIZ YİNE FORMAT İŞLEMİNİZ YARIDA KALIR. BU DURUMDA BİR TEKNİK SERVİSE GİTMELİSİNİZ.

LG G4 Beat Fabrika Ayarlarına Döndürme

Menü üzerinden format atmak için öncelikle “Ayarlar > Genel > Yedekle ve sıfırla > Fabrika verilerine sıfırla > Telefonu sıfırla > Tümünü sil > Tamam” yolunu izleyin. Böylece telefonunuz sıfırlama işlemine başlayacaktır. Sıfırlama işlemi yani format işlemi süresince telefona hiçbir şekilde müdahale yapmayın. Aksi taktirde LG G4 Beat telefonunuz bir daha açılmayabilir.

LG G4 Beat Özellikleri ve Fiyatı

LG G4 Beat Tuş İle Format Atma (Recovery Mode)

LG G4 Beat Donanımdan Format Atma (Kurtarma Modu)

ÖNEMLİ: BU YÖNTEMDE FORMATTAN SONRA AÇILIŞ EKRANINDA SİZDEN DAHA ÖNCE GİRİLMİŞ GMAİL ADRESİ İSTEYECEKTİR. BU MECBURİ BİR DURUMDUR. EĞER BİLMİYORSANIZ BU YÖNTEM İLE FORMAT ATMAYIN.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu yöntem telefonuza erişim yapamadığınız yada telefonunuzun açılmaması gibi zamanlarda kullanabilirsiniz. Örneğin desen kilidinin, mail adresinin ve şifrenin unutulduğu zamanlar gibi.

Eğer LG G4 Beat telefonunuza tuşları kullanarak format atmak istiyorsanız öncelikle telefonunuzu tamamen kapatın. Telefonunuz kapandıktan sonra “Güç” tuşu ve ses kısma tuşunu kullanmanız gerekiyor. Bu 2 tuşa aynı anda basın ve ekranda LG yazısını gördüğünüzde parmağınızı güç tuşundan çekip tekrar güç tuşuna basmaya devam edin. Ta ki beyaz bir ekran gelene kadar.

LG G4 Beat telefonunuzda beyaz ekranı gördüğünüzde burada dokunmatik devredışı kaldığı için menüler arasında gezmek için ses açma/kapama tuşlarını onay için ise güç tuşunu kullanacaksınız. Karşınıza gelen bu beyaz ekranda ses kısma tuşuna basıp “Yes” yazısı üzerine gelin ve “Güç” tuşuna basarak onaylayın. Karşınıza tekrar aynı bir onay ekranı gelecektir. Yine ses kısma tuşuna basıp “Yes” yazısı üzerine gelin ve “Güç” tuşuna basarak onaylayın. Artık format işlemi başlamış oldu. Bu işlem süresinde telefona asla müdahale etmeyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com